Vestea primită de Carmen de la Sălciua din partea medicului în legătură cu sarcina: „Nu pot să îl fac”. Artista își dorește foarte mult să aibă un copil

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 mar 2024, 03:35

Se iubesc și și-au promis să rămână toată viața împreună

Sursa: Facebook

Carmen de la Sălciua și partenerul ei își doresc foarte mult să aibă un copil, dar vestea pe care au primit-o din partea medicului i-a făcut să mai aștepte. Cei doi trebuie să facă o schimbare în viața lor, dacă vor să își îndeplinească acest scop.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș își doresc foarte mult să devină părinți, dar se pare că visul lor va mai trebui să aștepte, deoarece programul încărcat al acestora nu le permite să ducă relația la nivelul următor.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș vor să devină părinți

Se iubesc și și-au promis să rămână toată viața împreună, dar, așa cum a spus și artista, singurul lucru ce mai lipsește este un copil.

Deși își doresc mult să devină părinți, Carmen de la Sălciua este atât de prinsă cu evenimentele, încât este stresată și ar avea nevoie de o pauză.

Artista a stat de vorbă chiar și cu un medic, iar acesta i-a recomandat să își ia o perioadă liberă, în care să se liniștească, pentru a putea să rămână însărcinată, dar, momentan, timpul nu îi permite asta.

Citește și: Carmen de la Sălciua este însărcinată?! Detaliul care a ridicat semne de întrebare. Fanii vedetei au observat: "Vine bebe"

„El mă susține în tot ceea ce fac. Doar copilul mai lipsește, dar nu s-a întâmplat încă. Eu pun toată treaba asta și pe seama stresului pe care noi îl avem. Eu am foarte multe evenimente și, când am vorbit cu un doctor despre asta, mi-a spus că va trebui să îmi iau o perioadă, să fiu liniștită, lucru pe care eu, în momentul ăsta, nu pot să îl fac”, a

precizat artista, în cadrul unei emisiuni difuzate la un post de televiziune.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Carmen de la Sălciua nu vrea să se mute în București

Artista face multe drumuri la București, fie datorită evenimentelor, fie datorită clipurilor pe care trebuie să le filmeze sau ale altor evenimente pe care le are de onorat.

Deși distanța este mare, ea și partenerul ei nu iau în calcul să se mute în Capitală.

Primul motiv pentru care nu vor să se mute în București este că orașul este extrem de aglomerat și de agitat și vor să se ferească, pe cât se poate, de acest aspect. Apoi, cei doi parteneri și-au deschis și o pensiune în Alba Iulia și trebuie să se ocupe și de ea, ceea nu le permite să se mute.

Citește și: Sora lui Carmen de la Sălciua s-a mutat definitv în România și vrea să se lanseze în afaceri. Ce planuri are Daniela Racolta: „Abia aștept să facă o profesie din asta”

„Am exclus total treaba asta (nr. să se mute în București). Este foarte mare aglomerație acolo, noi iubim liniștea, deși Alba Iulia e un oraș liniștit, dar să nu scăpăm din vedere că e totuși un oraș, dar e mult mai liniștit decât Bucureștiul sau alte orașe mult mai aglomerate, nouă ne place liniștea”, a mărturisit

aceasta, conform spynews.ro.