Vestea teribilă care a zguduit familia unui celebru actor turc. Ce a pățit Celil Nalçakan, cel care dă viață personajului Akif Atakul, în producția "Totul pentru familia mea"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 22 aug 2024, 14:12

Celil Nalçakan, cel care dă viață personajului Akif Atakul, în producția "Totul pentru familia mea", de la Kanal D, a fost victima unui fakenews.

Celil Nalçakan a avut parte de șocul vieții sale în timp ce era implicat în filmările pentru producția "Totul pentru familia mea", difuzată de Kanal D. Acesta a fost victima unui fakenews.

Citește și: Șevval le-a pus gând rău fraților Eren. În această seară, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D

Vestea teribilă care a zguduit familia unui celebru actor turc 

Știrea falsă că actorul a murit în urma unui infarct s-a răspândit cu rapiditate în mediul online, zguduind din temelii familia actorului.

Celil Nalçakan a aflat de la prieteni că o asemenea știre a început să circule, însă nu la timp pentru a-și avertiza familia. Sora actorului a leșinat la aflarea unei asemenea vești când a fost sunată de un cunoscut care dorea să își prezinte condoleanțele.

Din fericire, actorul a reușit să își avertizeze mama, în vârstă de 76 de ani.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

După acest incident Celil Nalçakân este hotărât să meargă în justiție cu cei responsabili și să ceară despăgubiri, chiar dacă banii îi va dona unor cauze în care crede.

Mai mult, actorul a reacționat public, asigurându-și fanii că este bine, sănătos și îndemnâdu-i să verifice informațiile pe care le citesc și sursele acestora.

Celil Nalçakan interpretează rolul lui Akif Atakul în producția "Totul pentru familia mea", un bărbat fără scrupule care crede că poate conduce lumea. Este un personaj capabil de orice pentru a-și atinge scopurile, înșelându-și prietenul, soția și fiind cel responsabil pentru tragedia celor patru frați.

Actorul Celil Nalçakan, în vârstă de 46 de ani, s-a născut în Sivas. Mama să era profesoară iar tatăl electrician. Provine dintr-o familie modestă și a învățat de mic importanță muncii. La 10 ani acesta vindea legume în piață, iar în vacanțele de vară lucra într-un depozit de parfumuri. După absolvirea liceului s-a îndreptat către Facultatea de Geologie din cadrul Universității Sivas Cumhuriyet, însă a renunțat la studii după câțiva ani, înainte să le finalizeze, pentru a lucra  la Teatrul de Stat Sivas.

În paralel a început și studiile în turism și management hotelier la Universitatea Balıkesir.

Citește și: Akif recurge la un gest extrem după moartea fiului său. Ce vedem astăzi, într-un nou episod al serialului “Totul pentru familia mea”, de la 20:00, la Kanal D

Pe celebrul actor îl puteți urmări în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 20.00,

în producția "Totul pentru familia mea", difuzată la Kanal D.