Vesti BUNE de la Spitalul de Urgenta Floreasca! Oana Zavoranu si-a revenit. Iata ce pastile a inghitit vedeta

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:26

Se pare ca madicii de la Spitalul Floreasca au reusit sa o stabilizeze pe Oana Zavoranu, iar iubitul ei, Razvan a facut si primele declaratii.

UPDATE 17:30 Oana Zavoranu a fost stabilizata de catre medicii d ela Floreasca dupa ce bruneta si-a administrat un cocktail de medicamente. Razvan, iubitul divei a declarat ca Oana nu a fost nicicum in coma de gradul IV. Vedeta va mai sta in spital doua zile potrivit wowbiz.ro.

UPDATE 17:15
- Oana a inghitit cele trei pastile pe care le ia zilnic, ca sa ii mai atenueze durerile cauzate de sinuzita cu sindrom meningeal de care sufera.
Toate aflate pe reteta prescrisa de doctorii care au consultat-o. Apoi, pentru ca durerile erau din ce in ce mai intense, Oana s-a pus pe inghitit pastile. In stomacul vedetei s-a aspirina, codamin si distonocalm, medicamente care au condus-o direct pe targa, in coma.

 

“E adevarat ca apoi a mai luat si aspirina, codamin si distonocalm, pentru ca sinuzita o deranja teribil, nu pentru ce s-a comentat in presa (n.r.

tentativa de sinucidere generata de o stare de depresie). Boala asta pacatoasa o are de ani. A mai avut o cadere in urma cu zece ani si a stat o saptamana in spital, apoi a mai fost internata la Elias. Acum, e a treia oara cand e la spital din cauza asta”
, a declarat Razvan Dumitrescu pentru WOWbiz.ro. (Sursa: WOWbiz.ro)

 

UPDATE 16:55 -   Se pare ca Oana Zavoranu, care se afla internata la Terapie Intensiva, la Spitalul Floreasca, se afla in coma profunda, de gradul

4, potrivit cancan.ro. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

UPDATE 14:10- Se pare ca drama prin care trece Oana Zavoranu in aceste momente nu este intamplatoare.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/vraji-7174c2dfc0861b27e98e00674bd27e2f.jpg
O apropiata a vrajitoarelor Melisa si Vanesa, cele care au fost arestate dupa ce Oana a depus plangere impotriva lor, sustine ca acestea s-au razbunat si au blestemat-o, impingand-o catre gestul pe care l-a facut aseara.

"Oana a fost cel mai mare rau care s-a intamplat vrajitoarelor de la noi. Nimeni nu le-a facut ce le-a făcut ea. Stiam că i se va intampla ceva rau pentru ca, prin ritual, vrajitoarele au legat-o de ele", a declarat un apropiat al vrajitoarelor, citat de rtv.net.

"Dupa ce au fost arestate Vanesa

şi Melisa, restul vrăjitoarelor s-au unit si au dezlantuit cel mai greu blestem asupra tuturor celor care le-au facut rau, in frunte cu Oana. Iar nenorocirea sa se intample la un an de la arestarea lor, sa stie lumea cat de mare e puterea vrăjitoarelor", a adaugat aceeasi sursa.

UPDATE 13:30-
Potrivit unor surse medicale, Oana Zavoranu ar fi intrat in coma ieri seara, dupa ce a luat un pumn de pastile.
In momentul in care au ajuns la casa vedetei echipajele de pe cele doua ambulante ar fi resuscitat-o si au intubat-o.

Ulterior, vazand ca nu raspunde la stimuli, au transportata de urgenta la spital. In acest moment Oana Zavoranu este la sectia de terapie intensiva pentru stabilizarea functiilor vitale.

UPDATE 13:15
- Razvan, iubitul vedetei, nu a avut nicio idee despre ce se intampla cu femeia alaturi de care locuieste.

"Astazi am fost ocupat toata ziua pentru ca am avut un accident de masina in Bucuresti, a intrat unul in mine. Am umblat toata ziua cu actele.

Am aflat pe seara de la femeia care se ocupa de menajul in casa ca la un moment dat Oanei i s-a facut rau. Nu stiu nimic altceva mai mult ce s-a intamplat si daca este adevarat sau nu ca ar fi luat pastile. Acum sunt la spital si incerc sa aflu de la doctori adevarul", a declarat Razvan pentru WOW biz .ro.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/oana-6bd3212ad90673bbdbf18995bcaf040f.jpg
Oana Zavoranu este internata de luni seara la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca din Capitala, unde a fost adusa cu o ambulanta SMURD.

Ea a fost scoasa din casa inconstienta, pe targa si intubata. Medicii i-au acordat imediat primele ingrijiri medicale, dar a fost nevoie ca vedeta sa fie transportata la Spitalul Floreasca.

 

Familia Oanei Zavoranu a solicitat medicilor sa nu dea informatii despre starea de sanatate a acesteia. Sursele citate au precizat ca Oana Zavoranu este in prezent in stare stabila, fiind in continuare la Terapie Intensiva.

Sursa foto: WOWbiz.ro.