Vesti bune despre Gabriel Cotabita! I-a uluit pur si simplu pe medici, iar recuperarea merge ca pe roate

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:18

Gabriel Cotabita este vizitat de prietenii lui de suflet, care au numai cuvinte de lauda la adresa lui.

Gabriel Cotabita se simte din ce in ce mai bine asa ca prietenii ii si trec pragul salonului de spital acolo unde urmeaza procedurile de recuperare. Perioada cea mai neagra a trecut, insa artistul nu a depasit inca toate obstacolele. Drumul a fost lung dar inca mai are de  luptat pentru viata lui.

Rugaciunile si gandurile bune l-au salvat, asa ca sunt in continuare bine venite. Artistul merge singur si mananca singur.

Ba exista zvonuri ca de pe patul de spital ar compune versuri si melodii. Pana si medicii sunt uimiti de revenirea spectaculoasa, dupa 20 de zile de coma.

Gabriel Cotabita a suferit un stop cardio respirator in data de 8 mai si, timp de mai bine de o luna, medicii i-au dat slabe sanse de supravietuire.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO140519##

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.