Vești bune în ceea ce privește starea de sănătate a Mioarei Roman ”Am găsit-o mai în formă astăzi” Oana Roman a mers în vizită la spital

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 12 oct 2023, 16:05

Oana Zăvoranu zâmbește din nou

Sursa: Instagram- Oana Roman Elisei

Mama Oanei Roman se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, motiv pentru care vedeta și-a întrerupt activitățile pentru a fi alături de ea.

După mai multe zile în care s-a temut de ce este mai rău, Oana Roman și-a găsit puterea de a zâmbi. Ce a spus vedeta în legătură cu starea de sănătate a mamei sale.

Oana Roman și-a vizitat mama în spital

Vedeta a primit o veste bună din partea medicilor, o veste care a făcut-o pe Oana Roman să zâmbească și să răsufle ușurată după mai multe zile.

Aceasta a mărturisit faptul că mama ei se simte mai bine și că este mai energică în comparație cu zilele trecute.

Citește și: Ultimele detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman ”Situația nu este încurajatoare” Ce decizie a luat Oana Roman

Am fost la mama care este stabilă, a mai făcut azi niște investigații.

Am găsit-o mai în formă azi, sincer vă spun, cred că toate acele multe mii de rugăciuni pentru ea au ajutat-o mult. Vă mulțumesc și sunt recunoscătoare. Azi am semnat și un nou contract pentru o nouă campanie
”, a povestit Oana Roman, într-un video postat pe contul său personal de Instagram.

Citește și: Oana Roman, anunț îngrijorător pentru fani: ”Prioritatea mea acum”. Ce a decis vedeta în legătură cu familia sa

Oana Roman este o fire activă, iar acum se împarte între muncă, grija de Isa și grija de mama ei. Vedeta s-a temut pentru o clipă că va rămâne singură, după ce medicii au susținut că starea de sănătate a Mioarei Roman este delicată. Oana Roman a fost dezamăgită și de faptul că tatăl și sora ei nu s-au interesat de starea mamei sale.

Vedeta se simte împăcată cu viața ei

După divorțul de Marius Elisei, Oana Roman pare împăcată cu viața pe care o are. Vedeta se bucură de prezența fiicei sale și a mamei. Aceasta a învățat să nu aibă așteptări de la alte persoane sau de la alți membrii ai familiei și să se descurce singură.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Care este starea de sănătate a Mioarei Roman „Mă îndrept spre spital” Oana Roman trece prin momente dificile după internarea mamei sale

De multe ori, vedeta a mărturisit că atunci când i-a fost greu, doar câteva persoane i-au fost alături și s-au interesat de starea ei emoțională. Oana Roman a postat o fotografie pe contul său de Instagram, o fotografie care-i reflectă starea actuală.

Vedeta a arătat senzațional într-o rochie neagră, simplă, cel mai de preț accesoriu fiind zâmbetul. Oana Roman a postat fotografia alături de câteva versuri scrise chiar de ea.

Citește și: „Mama are nevoie de rugăciuni” Oana Roman se roaga pentru mama ei. În ce stare se află Mioara Roman

Nu există altă variantă decât să mergi înainte și fiecare obstacol depășit să fie doar un pas pe care îl faci înspre mai bine. Nu sta pe loc, nu te uita înapoi. Bucură-te azi că ești. Faptul ca ești, e darul cel mai de preț, trebuie doar sa te bucuri de el”, a scris Oana Roman pe contul său personal de Instagram.

Citește și: Mioara Roman a ajuns la spital: „Situația nu este foarte roz”. Oana Roman a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

Postarea i-a dus pe fani cu gândul la Marius Elisei și la faptul că Oana Roman a trecut peste divorț. Oana Roman și Marius Elisei au fost căsătoriți timp de zece ani, iar din relația celor doi au rezultat un copil, micuța Isabela. Cei doi au hotărât să se despartă definitiv în urmă cu câteva luni și să păstreze legătura doar de dragul copilului.