Vesti bune pentru cei care isi doresc sa se lase de fumat, dar nu reusesc! Ce descoperire au facut oamenii de stiinta

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 22:39

Vrei sa te lasi te fumat, dar nu poti? O noua descoperire te poate ajuta sa renunti de tot la afurisitele de tigari.

Oamenii de stiinta i-ar putea ajuta pe fumatorii inraiti pentru care lasatul de fumat reprezinta o chestiune de viaat si de moarte! Cu ajutorul unor impulsuri electromagnetice dirijate catre creier, cei isi doresc sa se lasa de fumat, vor constata ca tigarile pot deveni doar o amintire.

Tratamentul cu astfel de impulsuri electromagnetice dureaza pana la cel mult sase luni. Renuntarea la fumat prin stimularea unor zone ale creierului poate deveni un adevarat leac si o sansa la sanatate pentru cei care vor sa se lase, dar dintr-un motiv sau altul nu pot.



In California, mai multi pacienti care au optat pentru aces gen de terapie au reusit sa se abtina de la fumat pentru mai bine de jumatate de an. “ Cercetarile noastre ne indica faptul ca putem stimula creierul unui fumator astfel incat acesta sa renunte la acest viciu. Terapia se adreseaza in primul rand, fumatorilor inraiti pentru care renuntarea la fumat poate echivala cu o sansa la viata ”, a declarat dr.
Zangen, coordonatorul studiului pentru Daily Mail.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Afacerea din care Vali Vijelie are un venit pasiv. Cum procedează artistul atunci când face noi achiziții. “Orice cal ajunge gloabă. Am zis că trebuie să fac și eu ceva.”

 

 

Taguri: