VESTI bune pentru Lica, studenta de la Medicina, grav bolnava care ajunsese sa cantareasca 34 de kilograme!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:58

Doctorii spun ca tanara se recupereaza ca la carte, iar daca totul merge bine, saptamana viitoare o vor putea externa.

Dumnezeu pare ca ii asculta ruga si ii alina suferinta. La numai 24 de ore de la interventia chirurgicala, Lica, tanara studenta da si primele semne ca e pe drumul cel bun. „ Starea dansei este favorabila, a depasit cu bine momentul interventiei chirurgicale. Astazi a fost transferata din clinica de terapie intensiva in sectia de chirurgie ”, spun doctorii care o au in grija.

Mama fetei este nedezlipita de patul de spital.

Abia acum femeia se mai linisteste, cand isi vede copilul putin mai bine. Astazi, dupa multe luni de chin, zambetele au luat locul lacrimilor. Femeia povesteste cu lacirmi in ochi, ca astazi, in sfarsit, durerile cumplite care o chinuiau pe copila ei s au oprit. Chirurgii sunt optimisti, dupa operatia la care au supus o ieri.

Chiar daca este, inca, slabita si hranita numai prin perfuzii, tanara studenta la medicina vrea sa lupte din rasputeri pentru viata normala pe care o avea pana in urma cu 4 luni, atunci cand boala misterioasa a topit-o pe picioare.

Familia si prietenii vor sa multumeasca public medicilor, dar si celor care au incurajat-o si au ajutat-o sa ajunga, intr-un final, catre un diagnostic. Emotiile nu au trecut inca pentru tanara studenta, medicii vor continua investigatiile pana cand vor inlatura si cel mai mic dubiu de vreo boala rara.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO131938##

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.