Vesti bune pentru Narcisa lui Nicolae Guta! Nevasta manelistului a fost eliberata

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 02 oct 2020, 16:25

Probabil ca rugile manelistului au fost ascultate! Judecatorii s-au indurat de ea exact in momentele in care rivala ei Beyonce isi boteza fetita!

Au fost clipe grele pentru Narcisa lui Nicolae Guta. A stat intr-o celula rece, dar nu si-a luat gandul niciun moment de la copilul ei. In fata judecatorilor, Narcisa a tinut in mana o fotografie cu ea si cu fiul ei...

Tensiunea a fost uriasa in familia Narcisei in cele cateva ore care au urmat recursului la arestarea preventiva. pana la urma, insa, magistratii au hotarat...

Aparatorii Narcisei au convins instanta ca aceasta nu reprezinta un pericol social. 

Asa ca a fost eliberata sub control judiciar. De cum a iesit din arest, Narcisa a avut puterea sa spuna un singur lucru.

Totusi, Narcisa va trebui sa faca vizite la politie de fiecare data cand va fi chemata!


In timp ce Narcisa astepta sa iasa din arest, Beyonce era in straie de sarbatoare. Astazi si-a botezat fetita...Imbracata extrem de elegant si aranjata, Beyonce a stat cu inima cat un purice.
De ce? Din cauza tatalui fetitei. Nicola Guta si-a facut aparitia la biserica in ultimul moment.

Dupa aproximativ o ora, Beyonce de Romania a iesit mandra cu fetita in brate, fara sa pomeneasca de tata insa...

Dar, sa dam timpul inapoi....Narcisa Guta a fost arestata in urma cu trei zile. Ii sunt aduse acuzatii grave, printre care si violare de domiciliu. Cand a vazut ca este ridicata pe sus de politisti, Narcisa a strigat ca din gura de sarpe ca nu regreta absolut nimic.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta