Vesti bune. Vremea se incalzeste. Afla ce temperaturi vor fi vineri!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 20:39

Meteorologii au vesti bune! Vremea va fi mai calda decat media normala din aceasta perioada. La deal si la munte soarele va straluci pe cer.

Vineri, vremea va fi in general frumoasa si mai calda pentru prima zi de noiembrie, cu precadere la deal si la munte. Cerul va fi variabil, temporar acoperit in zonele joase, unde local se va semnala ceata si izolat vor fi ploi slabe sau burnite, mai ales dimineata si in cursul noptii. Potrivit Mediafax, vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 21 de grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre 2 si 10 grade.

La Bucuresti

Vineri, cerul va avea innorari si mai ales noaptea, va fi ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minima va fi de 8...9 grade.

La munte

Vineri, vremea va fi in general frumoasa si mai calda pentru prima zi de noiembrie. Cerul va fi variabil, temporar acoperit pe vai si in depresiuni, unde local se va semnala ceata si izolat vor fi ploi slabe sau burnite, mai ales dimineata si in cursul noptii.

Vantul va sufla slab si moderat. Valorile termice nu vor avea variatii semnificative fata de ziua anterioara.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”