Vești cumplite pentru Adelina Pestrițu, chiar de sărbători! Cu ce probleme s-a confruntat vedeta de Paște

Autor: Elena Padure
Actualizat: 24 iul 2022, 12:05
Adelina Pestritu a rămas fără cont de Instagram
Sursa: Facebook

Adelina Pestrițu a întâmpinat probleme tocmai de Paște, după ce i-a fost suspendat contul de Instagram.

Adelina Pestrițu  s-a confruntat cu o situație dificilă, chiar înainte de Paște. Vedeta a anunțat, pe contul soțului său, că i-a fost suspendată pagina de Instagram. Motivul pentru acest incident este încă necunoscut, iar vedeta și-a anunțat fanii, prin intermediul Facebook, că lucrează la remedierea situației. 

Adelina Pestrițu a rămas fără cont de Instagram

Pe  Instagram, Adelina Pestriţu  a ajus la aproximativ 1,7 milioane de urmăritori.

Acest succes uriaş a încurajat-o pe vedetă să se implice și în campanii umanitare. Recent, vedeta și-a folosit platforma pentru a populariza o  strângere de fonduri pentru un băiețel care suferă de Amiotrofie Spinală Tip-II (SMA-II), o boală care, dacă nu este tratată corespunzător, îl va face pe băiat să nu poată să își mai ridice capul, să înghită sau chiar să respire. Suma necesară pentru tratament este de peste 2 milioane de dolari, conform romaniatv.net.

Bruneta a precizat că, deocamdată, nu și-a creat făcut un alt cont de Instagram, iar motivul pentru care i-a fost suspendată pagina este încă neclar.

”Dragii mei, Dupa ce am anuntat ca am o problema cu contul meu de Instagram, au aparut multe conturi FAKE cu numele meu. Va rog sa aveti grija! Dupa cum stiti este ILEGAL sa iti faci cont cu numele altei persoane si sa-i folosesti pozele si se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani (vezi art 325 din Codul Penal). Vreau

doar sa va anunt ca NU mi-am facut un alt cont de instagram. Daca voi face acest lucru, va voi anunta AICI! Momentan asteptam sa se rezolve problemele pe care le-am intampinat cu contul meu oficial. Revin cu vesti in cel mai scurt timp!  Sper ca aveti un Paste Fericit alaturi de cei dragi! Va pup”, a scris Adelina Pestrițu pe pagina sa oficială de Facebook. 

Urmăritorii Adelinei de pe rețelele de socializare îi duc deja dorul pe Instagram, și i-au lăsat mesaje de încurajare.

„Ne este dor de tine! In fiecare dimineata cand intram pe Instagram si ma uitam la storurile tale îmi dădeai o stare buna. Sper sa revii curând” spunea o admiratoare a brunetei pe Facebook. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arată noul animal de companie al Adelinei Pestrițu? Prietenii virtuali au reacționat imediat: „Este înfricoșător!”

Cum arată viața de zi cu zi a Adelinei Perstrițu

Adelina Pestrițu a declarat că viața unui influencer nu este perfectă, așa cum pare pe rețelele de socializare. Mai mult, când are o zi delicată, ea evită să se expună pe social media.

Nu aș putea să o prezint pe cea sută la sută reală. Este viața reală, așa sunt eu, dar sunt momente în care chiar sunt la pământ și nu vreau să supăr pe nimeni și mă închid în mine.” a spus Adelina, cu privire la imaginea pe care o afișează pe rețelele de socializare.

Citeste si: Adelina Pestrițu, în doliu! Vedeta și-a pierdut cea mai bună prietenă: "Nu sunt pregătită să mă despart atât de brusc. Te plâng acum!"

“Da, de ce nu? Nu-mi mai face nimeni avansuri de când m-am măritat.

Toți oamenii știu că sunt căsătorită și am un copil. Nu mai putem discuta despre avansuri, deși, ieri mi s-a întâmplat în trafic. Era un domn la semafor și tot claxona. Colegul meu, care e aici, îmi spunea: «Nu te uita în stânga, claxonează, este disperat, nu știu ce vrea». Probabil, voia omul să mă salute, că m-a recunoscut. La mine nu se pune problema de vreau să te agăț.  Nu”,   a spus bruneta, potrivit stirileprotv.ro.

Citeste si: Adelina Pestrițu și-a șocat admiratorii din mediul online! Ce anunț a făcut vedeta

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.