Vesti dureroase despre Denisa Manelista! Tanara artista e tinuta in viata de aparate! Iata cele mai recente informatii despre starea ei de sanatate

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 04 iul 2017, 14:19

Veştile proaste par să nu se mai oprească când vine vorba de Denisa Răducu. Iar drama prin care trece talentata artistă şi familia ei devine din ce în ce mai apăsătoare şi din ce în ce mai greu de suportat.

Starea de sanatate a Denisei se agraveaza de la o zi la alta. Cantareata a ajuns din nou la spital, pe mainile medicilor, iar dupa ce a fi fost resuscitata, pentru restabilirea semnelor vitale, cantareata a intrat in coma.

 

Denisa Răducu e afundata in coma, stare care o tine, de fapt, in viata,  De altfel, medicii au fost nevoiti s-o resusciteze de mai multe ori in ultimele zile, reusind, cu greu, sa ii prelungeasca viata, spun jurnalistii de la wowbiz.ro.

 

”Toată familia se roagă continuu la Dumnezeu pentru minune, medicii însă sunt extrem de pesimişti cu privire la şansele ei, dar fac tot ce le stă în putinţă să o ţină în viaţă, o hidratează şi o hrănesc cum pot, mai ales că Denisa nu mai mănâncă deloc”, scrie sursa citata.

 

Citeste mai multe aici!