Vești importante pentru fanii serialelor turcești! Totul pentru familia mea, o nouă producție de succes va începe la Kanal D! Iată ce se va întâmpla cu serialul Aripi frânte!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 nov 2022, 21:02

Un nou serial turcesc va începe la Kanal D, pe 14 noiembrie

Sursa: Captură KANAL D

Noi motive de bucurie pentru fanii serialelor turcești! O nouă producție de excepție, intitulată, Totul pentru familia mea, va începe din 14 noiembrie la Kanal D!

Surpriză de proporții pentru telespectatorii Kanal D! Din 14 noiembrie, fanii serialelor turcești vor putea savura o nouă producție de succes, “Totul pentru familia mea”, care îi va cuceri de la primele episoade. 

Noul serial, care va surprinde și printr-o distribuție de excepție și un scenariu captivant, va fi difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D. Iar îndrăgita producție “Aripi frânte” se va încheia pe 10 noiembrie.  

Vești importante pentru fanii serialelor turcești! Totul pentru familia mea, o nouă producție de succes va începe la Kanal D

Serialul “Totul pentru familia mea”, după cum sugerează și titlul va aduce în atenția publicului povestea fascinantă de viață a unei familii, formată din patru frați care vor rămâne orfani și vor trece împreună prin multe momente dramatice. 

Citeste si: “Totul pentru familia mea”, un nou serial emoţionant, din 14 noiembrie, la Kanal D!

Cel care va declanșa seria evenimentelor tragice pentru cei patru frați este personajul negativ Afik Atakul, care va fi interpretat de celebrul actor Celil Nalçakân, care va influență teribil viața celor patru frați. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Fratele cel mare, Kadir (interpretat de actorul Halit Özgür Sări), are doar 19 ani și se va vedea nevoit să preia fraieile și să devină stâlpul familiei, pentru a-și proteja cei trei frați mai mici, asigurându-le un viitor mai bun.

Tânărul Kadir pare dispus să își riște și propria viață de dragul fraților lui și marele lui scop va fi să le ofere o educație bună și un trăi decent. 

În ciuda tuturor eforturilor depuse, cei patru frați vor avea de înfruntat multe obstacole și dificultăți în viață și vor ajunge să locuiască în condițîi mizere, iar rudele lor vor refuză să îi ajute și astfel, viață acestora se va transformă într-o cursa cruntă de supraviețuire.

Însă dragostea și respectul pe care cei patru frați și le poartă precum și amintirea părinților le vor da putere să înfrunte toate nenorocirile și să reziste tuturor încercărilor la care destinul îi va supune. 

Nu ratați o nouă poveste fascinantă de viață, din 14 noiembrie, în serialul “Totul pentru familia mea”, ce va fi difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D, după ce producția Aripi franțe se va încheia pe 10 noiembrie! 

Citeste si: Muzaffer îl înfruntă pe Kemal, marele lui rival! Nefise este din nou în pericol! Aflați ce se va întâmpla în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Aripi frânte, de la ora 20:00, la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.