Vesti noi despre Michi de la Suie Paparude. Iata cum se simte artistul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 21:04

Mihai Campineanu, liderul trupei Suie Paparude, se afla in afara oricarui pericol si este intr-o stare stabila, sustin surse medicale.

Artistul este internat la Institutul de boli cardio-vasculare C.C. Iliescu din Bucuresti, unde a fost adus cu un avion de la Timisoara, acolo unde in urma cu o saptamana si jumatate a suferit un infarct miocardic.

In prezent Michi respira singur, este constient si lucid. Medicii se temeau ca ar putea ramane cu sechele in urma faptului ca sangele nu a mai circulat normal catre creier, insa se pare ca acestea sunt minore.

Se pare ca medicii i-au recomandat sa renunte o perioada la muzica si sa incerce sa aiba o viata organizata, fara tutun si nopti pierdute.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.