Vesti noi pentru pensionari: e vorba despre a 13-a pensie. Anuntul facut de Ministrul Muncii

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 02 oct 2018, 15:54

Desi proiectul noi Legi a pensiilor este definitivat, Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, primeste in continuare propuneri de la pensionari pentru modificarea acestuia.

Intr-o interventie la Romania TV oficialul a vorbit despre posibilitatea introducerii celei de-a 13-a pensii.

Iata ce declaratii a facut Lia Olguta Vasilescu:

"Noi am lucrat cu Comisia de prognoza, care in ultimii 25 de ani nu a dat gres niciodata, fata de FMI sau CE, care au dat estimari gresite.

"Aceste pensii vor putea sa fie sustinute asa cum le-am pus noi, dar e adevarat ca ieri am avut o discutie cu pensionarii, care au mai venit si cu alte doleante, sa se renunte la

impozitarea pensiilor pana la o suma de 100 de milioane de lei vechi, sa se acorde a 13-a pensie, foarte multe doleante...

"Am facut pe loc niste calcule. Am adunat tot ce considera ca trebuie modificat, pentru ca degeaba facem o lege frumoasa, dar care sa nu poata fi aplicata, iar ei au fost de acord ca varianta noastra e multumitoare, e maximum din cat poate sa dea statul la acest moment", a spus ministrul Muncii.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.