Vești proaste despre starea de sănătate a lui Nicu Covaci. Membrii trupei Phoenix au făcut tristul anunț: „Lucrurile nu se îndreaptă deloc spre bine”

Autor: Diana Bostan

Starea de sănătate a lui Nicu Covaci s-a deteriorat.

Sursa: Facebook: Nicu Covaci

Nicu Covaci, legendarul solist al trupei Phoenix, se confruntă cu grave probleme de sănătate. Solistul se confruntă cu complicații postoperatorii.

Miercuri, 31 iulie, colegii de trupă ai solistului Nicu Covaci au anunțat că tratamentul postoperatoriu nu a putut fi finalizat din cauza complicațiilor, iar situația nu arată semne de îmbunătățire.

Citește și: Nicu Covaci NU a murit! Clarificările aduse de chitaristul Cristi Gram și trupa Phoenix după ce liderul trupei a fost din nou internat

Starea de sănătate a solistului Nicu Covaci s-a deteriorat

Potrivit unei postări făcute pe pagina de Facebook a trupei Phoenix, colegii lui Nicu Covaci au explicat că, deși anterior au promis să ofere detalii despre starea lui Nicu Covaci imediat ce vor avea vești bune, situația nu a permis acest lucru. Aceștia au subliniat că lucrurile nu merg în direcția dorită și că tratamentul postoperatoriu nu a putut fi finalizat din cauza complicațiilor apărute. Colegii de trupă au adăugat că situația actuală le provoacă mari emoții și îi ține într-o stare de îngrijorare constantă.

În ciuda acestor dificultăți, colegii de trupă au mulțumit fanilor pentru sutele de mesaje de susținere și pentru faptul că le sunt aproape în această perioadă dificilă. Ei au menționat că vor continua să informeze publicul pe măsură ce vor exista modificări în starea de sănătate a lui Nicu Covaci.

Citește și: În ce stare se află Nicu Covaci: „Veștile nu sunt bune” Membrii trupei Phoenix vin cu ultimele informații privind starea de sănătate a cântărețului

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Colegii au evidențiat dorința lui Nicu Covaci de a continua activitatea trupei și au spus că fiecare întâlnire cu fanii le oferă forța de a rămâne uniți și de a fi aproape de publicul lor. De asemenea, au promis că vor reveni cu vești noi în cel mai scurt timp posibil, exprimându-și speranța că se vor revedea curând cu fanii.

Salutare, oameni frumoși!Spuneam, acum putină vreme, că vom reveni cu detalii despre starea lui Nicu deîndată ce vom avea vești bune.

Și am tot asteptat. Si așteptat...Realitatea este că lucrurile nu se îndreaptă deloc spre bine. Tratamentul postoperatoriu nu s-a putut finaliza din cauza complicațiilor, iar asta ne șine conectați și cu emoții. Mari emoții!

Vom reveni, pe măsură ce situația va suferi modificări. Noi vă mulțumim pentru sutele de mesaje și pentru că ne sunteți aproape în această perioadă dificilă! Conform dorinței Sfântului Nicolae de a continua, cu fiecare întâlnire ne dați forța de-a rămâne uniți și la rândul nostru foarte aproape de voi! Ne revedem curând! Fie sā renască! ”,

a fost mesajul postat de membrii trupei Phoenix, pe Facebook.

Nicu Covaci a fost operat pe creier

În vârstă de 76 de ani, Nicu Covaci a fost internat la Spitalul Județean Timișoara pe data de 22 martie, unde a trecut printr-o intervenție chirurgicală pe creier. Problemele de sănătate ale cunoscutului artist au început să se manifeste la începutul lunii martie, când a experimentat amorțeli în zona feței.

Citește și: Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, operat de urgență pe creier: „O intervenție chirurgicală delicată”. Care este starea de sănătate a artistului

În scurt timp, aceste simptome s-au agravat, conducând la dificultăți de vedere. Această situație l-a determinat să apeleze la un examen RMN, ale cărui rezultate au fost alarmante, indicând prezența unei tumori cerebrale.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!