Vești proaste pentru bucureșteni. Nicușor Dan a făcut anunțul: "Se pregătește o iarnă grea. Bucureștiul va avea trei mari probleme..."

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 01 feb 2021, 20:20
Nicușor Dan, primarul ales al Capitalei
Sursa: Facebook

Deși a câștigat alegerile locale, Nicușor Dan încă nu a preluat mandatul de primar, acesta dezvăluind motivele pentru care Gabriela Firea încă este primar general.

Nicușor Dan a anunțat, prin intermediul unei conferințe de presă, că va mai dura cel puțin o săptămână până când va prelua mandatul de primar. Acest lucru se întâmplă după ce au fost făcute 52 de apeluri la validarea mandatului său, astfel că, în prezent, Gabriela Firea încă deține funcția de primar general. 

Ce se va întâmpla în această iarnă în București?

Nicușor Dan, primarul ales al Capitalei, a anunțat că iarna ce urmează va fi una destul de grea pentru bucureșteni. Acesta a precizat că, din punctul său de vedere, PSD încearcă să dea vina pe noua administrație pentru problemele din București, cu toate că el încă nu a preluat mandatul de primar.

Citeste si: Ce se întâmplă cu târgurile de Crăciun şi Paşte din București? Schimbările anunțate de Nicuşor Dan

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nicușor Dan atrage atenția că în lunile ce urmează, problemele legate de serviciul de încălzire, criza coronavirusului și criza financiară îi vor afecta pe locuitorii Capitalei, astfel că urmează o iarnă grea din toate punctele de vedere.

"În mod deliberat se pregătește o iarnă grea pentru bucureșteni în ceea ce privește serviciul de încălzire, tocmai pentru că PSD să dea vina pe noua administrație că nu e în stare să rezolve problemele orașului.

Bucureștiul va avea trei mari probleme în zilele următoare: criza medicală, criza căldurii și apei calde și criza financiară. Când am vorbit de iarna grea, m-am referit la criza căldurii și apei calde, pentru că acolo e nevoie de niște măsuri preliminare, de stocuri de materiale pentru intervenții de urgență, de pregătirea unor echipe de intervenții și nu am informații că lucrurile acestea se întâmplă. Azi primar general este Gabriela Firea, săptămâna viitoare tot Gabriela Firea va fi primar general.
Dacă cineva are probleme cu apa caldă, trebuie să-l întrebe pe primarul în funcție al Bucureștiului și nu pe mine. E un primar care și-a abandonat mandatul."
, a spus primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, potrivit digi24.ro .

Citeste si: Ce s-ar putea întâmpla în această iarnă în București? Nicușor Dan a făcut anunțul despre închiderea școlilor

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.