VESTI PROASTE pentru Videanu! Sotia sa, Miorita, AUDIATA de procurorii DNA

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:59

Una calda, alta rece pentru familia Videanu. Fostul ministru al Economiei a fost eliberat in acesta dimineata din arest.

N-a scapat, insa, de ancheta si trebuie sa se prezinte, saptamanal, la Politie. Mai grav este ca, in timp ce fostul ministru se afla la Sectia 12, sotia sa, Miorita, era audiata de procurorii DNA! La ora 11 fix, la sediul DNA a ajuns Miorita Videanu, sotia fostului ministru al economiei. In acelasi timp, in celalalt capat al Bucurestiului, la sectia 12, Adriean Videanu facea prima vizita fortata la politie.

In urma cu 24 de ore, Adriean Videanu era, inca, arestat in dosarul fostei sefe DIICOT, Alina Bica. In miez de noapte, instanta a hotarat ca Videanu poate fi cercetat sub control judiciar. Asta inseamna ca saptamana de saptamana, Videanu trebuie sa dea cu subsemnatul in fata politistilor. In plus, nu are voie sa ia legatura cu martorii sau inculpatii din dosarul sau! Miorita Videanu a stat numai 20 de minute in sediul DNA.

A fost audiata ca martor in dosarul in care sotul ei este acuzat ca ar fi incercat sa evite sechestrul pus pe mai multe actiuni de-ale sale.

##VIDEO132088##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”