Vești șocante pentru Erman! Ce vedem azi în „Tablou de familie”, de la 20:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Tablou de familie”, fanii îndrăgitei producții vor avea parte de noi și emoționante evenimente ce se vor derula în viețile protagoniștilor, odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D.

Recunoscătoare pentru că și-a salvat fiica din casnicia nepotrivită alături de Selim, și știind problemele cu care se confruntă familia Cevher, din cauza problemelor provocate de Bora, Songul își manifestă recunoștința față de Azra, oferindu-se să sprijine financiar familia avocatei, pentru a redeschide biroul de avocatură. 

Vești șocante pentru Erman

În plan personal, Azra urmează a se confrunta cu o situație dramatică.

Yildirim decide să îi mărturisească femeii iubite implicarea sa în falimentarea firmei de avocatura Cevher iar reacția Azrei va fi una neașteptată. Colpan și Erman dezaprobă, în totalitate, comportamentul lui Yildirim.

Citește și: Colpan, “pusă la zid” de Bora! Ce vedem astăzi, de la 20:00, în serialul „Tablou de familie”, la Kanal D

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Bora retrăiește momente teribile, atunci când regăsește un articol care îi reamintește de uluitoarea dramă trăită din cauza lui Vedat Parmaksiz, cel care a ucis-o pe mama sa, avocata Feriha Demir. Mai mult, Erman va avea parte de un șoc atunci când Bora îi oferă toate acțiunile sale de la firma de avocatură, în schimbul unei singure informații, de mare importanță pentru el. 

Care este legătura între Erman și Feriha și, ce mărturisire șocantă îi va face avocatul, tânărului Bora, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D.

Citește și: Sergen deschide procesul de custodie și îl ia avocat pe Bora. Vizionează episodul 20 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.