Vești șocante pentru familiile Șirhan și Karadag, în episodul din această seară, din “Melek”

Author: Lavinia Medrea

Cele două familii influente din Antep, Șirhan și Karadag, reunite pentru un important eveniment ce îi leagă de trecut, au parte de surprize șocante din partea celor doi tineri îndrăgostiți, Defne și Omer, iar sentimentele pe care aceștia le încearcă vor putea fi urmărite, în episodul din această seară, al serialului “Melek”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D.

Dacă Defne și Omer sunt de nedespărțit, în pofida prejudecăților venite din partea familiilor acestora, iată că la fel procedează și Mithat care a renunțat la familia sa pentru a-și trăi viața alături de Seyran.

Citește și: Cum arăta Halil din serialul Melek, în urmă cu douăzeci de ani, la început de carieră! Iată cât de frumos și atrăgător era celebrul actor și cântăreț Ahmet Kutsi Karadoğan, la vârsta de 20 de ani

Vești șocante pentru familiile Șirhan și Karadag

Mithat este dispus să lase totul în urmă dacă familia lui nu o acceptă pe Seyran și fetiță acesteia în familia Karadag. Singura din familie care îi este alături lui Mithat este Melek, care înțelege cel mai bine sentimentele pe care le încearcă fratele său mai mic.

Un lucru surprinzător se va petrece însă atunci când Seyran și Seyit Ali se întâlnesc față în față. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Melek și copiii primesc cu bucurie vestea logodnei lui Mithat cu Seyran. Vezi online live episodul 29 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Fără să știe, familia Karadag este urmărită, pas cu pas de Kenan, care nu renunță la răzbunarea fiului său.

Kenan plănuiește să distrugă familia Karadag, dar și pe Halil, și nimic nu îi stă în cale, în maleficul plan pe care îl are în derulare.

Nu ratați în această seară, un nou episod din “Melek”, de la ora 20:00, numai la Kanal D. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.