Vesti super bune pentru tinerii din Bucuresti si nu numai! Vezi ce se intampla de luni in Centrul Vechi!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:33

Vesti bune pentru bucuresteni! De saptamana viitoare, acestia isi vor putea bea cafeaua in aer liber.

Asta pentru ca terasele din Centrul Istoric se vor deschide de marti. Pana acum, au fost depuse la Primaria Capitalei 63 de cereri de autorizare a amplasarii teraselor sezoniere. Avize au fost emise deocamdata doar pentru opt proprietari.

15 din cele 63 de dosare pentru terase in Centrul Istoric al Capitalei au fost deja analizate. Jumatate dintre ele au fost respinse.


Fata de anii trecuti au fost depuse mai putine solicitari pentru obtinerea autorizatiei in sensul ca multe din spatiile comerciale aflate in zona Centrului Istoric au fost inchise din cauza legii care interzice
activitatea economica in cladirile cu risc seismic, spune Alex Ichim, purtator de cuvant Primaria Capitalei.

In Centrul Vechi proprietarii fac ultimele pregatiri. Acest om de afaceri a depus dosarul la Primarie de o luna si asteapta avizul.

N-o sa se mai fumeze in locatie, amenajam terasa interioasa, terasa din fata, sezoniera, o sa ne punem la punct pana pe data de 15. Cam cate mese ar putea fi dispuse? Pe terasa din fata undeva la 4,5 mese, pe terasa din spate, undeva la 10 mese, dublu, spune Marius Onuc, proprietar bar

Terasele din Centrul Istoric
vor ramane deschise pana pe 15 noiembrie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”