Vesti surprinzatoare de la Ema! Aceasta a transmis cum au decurs lucrurile in relatia sa cu Vlad si ce se intampla in prezent. Iata ce marturisiri socante a facut fosta participanta

Editor: Silviu Bunea Autor: D.I.
Actualizat: 17 sep 2020, 17:45

O echipa "Te vreau langa mine" a ajuns la acasa la Ema pentru a afla vesti proaspete de la fosta concurenta, despre relatia ei cu Vlad care se infiripase in cadrul emisiunii.

Ema nu a oferit vesti imbucuratoare deoarece a transmis ca relatia sa cu Vlad s-a destramat de curand. Aceasta a marturisit ca Vlad i-a dat motive de gelozie pentru ca interactiona foarte des pe site-urile de socializare cu mai multe tinere.

"Vlad m-a dezamagit, am descoperit conversatiile lui pe facebook cu alte femei! Nu avea niste conversatii tocmai amicale, isi facea planuri cu fetele pe facebook asa cum isi facea si cu mine, de casatorie, de copil! Mie au inceput sa-mi trimita fetele conversatiile, pentru ca stiau ca suntem impreuna de la televizor! Am zis ca el e alesul,

aveam planuri sa facem casatoria!", a povestit Ema.

Vizibil indurerata de tristul eveniment din viata sa, Ema si-a dorit la un moment dat sa ii ofere reporterei inelul de logodna primit de la Vlad pentru a fi donat unui baiat care nu isi permite sa cumpere o bijuterie iubitei sale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

In cele din urma, Ema a fost indemnata de Gabriela Cristea sa transmita un mesaj pentru Vlad.

Iata ce cuvinte emotionante i-a transmis aceasta fostului ei logodnic.

##VIDEO164648##

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.