Vesti triste despre BURAK OZCIVIT (Kemal din "Dragoste infinita")! Carismaticul actor a ajuns la spital in urma unui accident petrecut pe platourile de filmare! Iata ce a patit acesta si care este starea sa in prezent!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 feb 2018, 19:01

Burak Ozcivit lucreaza intens la noul lui proiect cinematografic.

In ultimele luni, Burak Ozcivit se dedica trup si suflet profesiei sale si a realizat proiect dupa proiect. La scurt timp dupa ce a incheiat fimarile pentru comedia "Kardesim Benim 2", s-a implicat intr-un alt proiect la fel de solicitant si extrem de ambitios, filmul artistic "Can feda/Suflet de sacrificiu".  Este pentru prima data cand va juca intr-un film de actiune si astfel talentatul actor se dedica trup si suflet pentru ca totul sa iasa perfect.

Ieri, presa turca a vuit atunci cand s-a aflat ca actorul s-a accidentat in timpul filmarilor desfasurate pe platourile de la Eskisehir. Acesta a suferit o ruptura de ligamente la glezna si a fost dus de urgenta la spital.

Citeste si: Asa mama, asa fiica! BERGUZAR KOREL (AZIZE din "Patria mea esti tu") a mostenit frumusetea si talentul actoricesc de la MAMA sa, celebra actrita HULYA DARCAN! Iata cat de bine seamana cele doua si ce relatie speciala au!

(sursa: hurriyet.com.tr, viata cu aroma de cafea)

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.