Vesti triste despre celebrul cuplu Asli Enver si Murat Boz! Relatia lor trece printr-un nou impas! Iata ce detalii neasteptate au aparut in presa turca despre cei doi actori care formau un cuplu model!

Editor Web: Silviu Bunea Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 apr 2018, 13:44
video Foto(6)

Conform unul renumit cotidian din Turcia, Asli Enver si Murat Boz ar fi pus punct relatiei lor de doi ani si jumatate.

Dupa ce anul trecut au reusit sa depaseasca cu bine problemele aparute in relatia lor, se pare ca Asli Enver si Murat Boz se afla din nou la un pas de despartire definitiva in ciuda faptului ca aveau de gand sa se casatoreasca anul acesta. Conform unul renumit cotidian din Turcia, Asli Enver si Murat Boz ar fi pus punct relatiei lor de doi ani si jumatate.

Cu toate ca au mai avut un impas anul trecut (cand au fost despartiti doua luni), Asli Enver si Murat Boz au format un cuplu model in lumea mondena.

Au existat si articole conform carora familiile celor doi actori s-ar fi cunoscut si ar urma nunta. Dar Asli Enver si-ar fi facut bagajul si ar fi parasit casa in care locuiau impreuna.

Murat Boz se afla in SUA si realizatorii unei emisiuni mondene se şi întrebau de ce nu a putut Murat Boz sa astepte plecarea in SUA pana la terminarea sezonului "Mireasa din Istanbul".

Realizatoarea spunea ca probabil va filma acolo un videoclip si trebuie sa-l lanseze pana la jumatatea lui mai. Realizatorul spunea că nu e firesc să plece el si ea sa ramana la filmări. (sursa: hurriyet.com.tr; viata cu aroma de cafea)

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.