Vesti triste despre celebrul Erkan Petekkaya (Cihan din "Furtuna pe Bosfor")! Carismaticul actor a suferit un accident grav zilele trecute! Iata ce anume a patit si cat de mult timp va fi nevoit sa stea departe de platourile de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 nov 2017, 13:58

Erkan Petekkaya se afla in toiul filmarilor pentru noul serial "Kayit Disi".

Conform presei din Turcia, Erkan Petekkaya a fost zilele trecute, intr-un centru comercial din Istanbul si la plecare, cand se pregatea sa urce in masina sa, a calcat stramb si desi totul indica a fi doar o entorsa, durerile s-au acutizat si actorul a fost nevoit sa mearga la spital. La examinarea efectuata, s-a constatat ca de fapt acesta suferise o fractura la picior. Vestea a cazut ca un trasnet asupra actorului atunci cand a aflat de la medici ca ii vor fixa piciorul in gips si va va fi nevoit sa lipseasca o perioada de la filmari.


Casa de Productie care se ocupa de noul serial in care actorul joaca a transmis un comunicat prin care anunta pauza la filmarile serialului si i-a urat actorului insanatosire grabnica.

(Sursa: hurriyet.com.tr, viata cu aroma de cafea)

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?