Vești triste despre celebrul İbrahim Çelikkol! Îndrăgitul actor a suferit de curând un cumplit accident rutier! Care este starea acestuia în prezent

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 iul 2024, 17:47
video Foto(4)

Renumitul İbrahim Çelikkol a suferit recent un accident rutier! Fanii îndrăgitului actor s-au îngrijorat teribil! Iată care este starea acestuia în prezent!

İbrahim Çelikkol se numără printre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia. În cei peste douăzeci de ani de activitate pe platourile de filmare, chipeșul actor a dovedit un talent desăvârșit și o pasiune nemărginită pentru profesia aleasă și a jucat în multe producții de excepție. Publicul din România l-a cunoscut pe İbrahim încă din anul 2012, când a jucat în serialul Iffet, apoi acesta a revenit la Kanal D, în anul 2020, când a jucat în producția Prizonieră destinului și în 2021 a jucat în serialul Mă numesc Zuleyha.

De curând, presa turcă a anunțat că îndrăgitul actor a suferit cumplit accident rutier.

Renumitul actor İbrahim Çelikkol a suferit recent un accident rutier! Fanii lui s-au îngrijorat teribil

İbrahim Çelikkol are 42 de ani și continuă să se implice în noi proiecte de anvergură pe plan profesional. În vreme ce pe plan personal, carismaticul actor a trecut printr-un mariaj eșuat și încă își caută marea dragoste.

Citește și: Celebrul İbrahim Çelikkol și-a luat inima în dinți și s-a afișat pentru prima dată alături de noua lui iubită! Iată cine este superba femeie de care s-a îndrăgostit carismaticul actor turc, la un an de la divorțul de soția lui

De curând, presa din Turcia a anunțat că renumitul actor a suferit un teribil accident rutier.

Potrivit hurriyet.com.tr, celebrul actor care se deplasa pe motocicletă a fost lovit de șoferul unui autoturism, care a făcut o deplasare bruscă spre dreapta de pe bandă din mijloc deoarece a decis să între într-o benzinărie în ultimul moment.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”

İbrahim Çelikkol a suferit de curând un cumplit accident rutier! Care este starea acestuia în prezent

Imediat după accident, șoferul a coborât din vehicul și cei care au văzut ce s-a întâmplat au fugit să-l ajute pe Ibrahim Çelikkol. Cea care a avut grijă permanent de celebrul actor a fost iubita lui, Natali Yarcan, deoarece acesta a suferit câteva răni ușoare la coaste și la umăr, în urmă căderii de pe motocicletă.

Citește și: Celebrul İbrahim Çelikkol iubește din nou! Iată cine este noua iubită a carismaticului actor! Pentru ea a divorțat de soția lui, după cinci ani de căsnicie!

Potrivit presei din Turcia, celebrul actor a fost transportat de urgență la cel mai apropiat spital de zona în care s-a produs accidentul și a fost însoțit permanent de iubita lui.

Medicii au anunțat la scurt timp după primele investigații la care a fost supus pacientul că se află în stare stabilă, iar rănile suferite nu sunt grave. Ceea ce i-a liniștit și pe fanii săi, care au așteptat cu sufletele la gură informații despre starea actorului.