Vesti triste despre mama fratilor Sterp! Ce a patit doamna Geta

Autor: O.P.
Actualizat: 18 iun 2020, 13:12

Mama fratilor Sterp a ajuns în fața judecătorilor, la începutul acestui an.

Mama lui Iancu Sterp în fața judecătorilor de la Judecătoria Hațeg, numele acesteia figurând într-un dosar penal înregistrat pe 4 februarie 2020, al cărui obiect a fost „confirmare renunţare urmărire penală”. Georgeta Guțiu a figurat ca parte vătămată, în timp ce patru persoane au avut calitatea de învinuit.

Citeste si: Iancu Sterp, in ipostaze tandre cu o fosta concurenta ''Puterea dragostei''! Cum au fost surprinsi cei doi!

Citeste si: Iancu Sterp, in ipostaze tandre cu o fosta concurenta ''Puterea dragostei''! Cum au fost surprinsi cei doi!

Petent a figurat Parchetul de pe lângă Judecătoria Hațeg, care a luat act de faptul că mama lui Iancu Sterp a renunțat la proces, înțelegându-se cu cei care, cel mai probabil, au păgubit-o.  “Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hațeg.

Constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărire penală.”,
 a fost decizia judecătorilor, luată pe 26 februarie 2020, scrie stirilekanald.ro.

Iancu Sterp sta mai mult cu Emy Alupei, in timp ce iubita sa, Denisa, a plecat in Londra, acolo unde are locul de munca. Asa au aparut noi zvonuri ca Denisa si Iancu Sterp s-au despartit.  Mama lui Iancu Sterp rupe tacerea si spune adevarul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Elena Ionescu, ce se intampla, de fapt, la ''Survivor Romania'' cand camerele de filmat se opreau!

Femeia a comentat la mesajele postate pe pagina fiului sau

”Iancu este foarte tanar, nu a fost in relatii cu nimeni. In schimb vorbeste cu toate fetele pentru ca asa este frumos si acum e timpul lui. Nu are de gand sa se lege la cap de acuma”, a spus mama lui Iancu.

Iancu Sterp, in ipostaze tandre cu o fosta concurenta ''Puterea dragostei''!

Cei doi erau singuri in masina si pareau foarte apropiati. Este vorba de Larisa Judele, o fosta concurenta care a creat mare valva in emisiune. 

Larisa este fitoterapeut si este originara din Deva. Aceasta a pasit in casa "Puterea dragostei" cu ganduri serioase de a-si gasi marea iubire. Aceasta a facut furori printre baieti. Tanara a interactionat prima data cu Jador, care s-a aratat interesat de aparitia ei in "casa iubirii".

Citeste si: Fekeli si Yilmaz se aliaza cu Hatip, pentru a-si duce la capat planul de razbunare impotriva lui Demir! Afla ce se va intampla cu familia Yaman, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

 

Taguri: