Vesti triste despre Maria Ciobanu: cantareata a recunoscut, este vorba despre starea ei de sanatate

Autor: Bogdan Mihai

Vesti nu tocmai bune despre sanatatea Mariei Ciobanu, una dintre cele mai indragite cantarete de muzica populara din Romania.

Potrivit apropiatilor artista, care a ajuns la varsta de 81 de ani, are probleme foarte mari cu vocea si chiar a recunoscut acest lucru in cadrul unui eveniment la care a participat.

La insistentele publicului Maria Ciobanu a urcat pe scena unui local din Los Angeles dar a interpretat doar 3 melodii, dupa care s-a oprit si si-a cerut scuze fata de cei care erau in audienta.

Artista chiar a recunoscut ca nu mai are vocea de alta data.

"Daca vreti sa o cunoasteti pe Maria Ciobanu, va rog sa puneti CD-urile pe care le aveti. Azi, Maria Ciobanu nu mai canta cum canta. Asta e cursul vietii, dar va multumesc din suflet pentru admiratia voastra", le-a spus Maria Ciobanu celor prezenti in sala.

Maria Ciobanu are mai multe probleme de sanatate

Potrivit apropiatilor, problemele de sanatate ale indragitei artiste s-au agravat in ultimul an, lucru confirmat si de lipsa concertelor din ultima perioada.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maria Ciobanu, ajunsa la varsta de 81 de ani, are stari acute de oboseala si nu poate sa stea in picioare mai mult de 20 de minute.

In plus, din cauza problemelor cu inima, care s-au agravat, artista are probleme de respiratie si se confrunta foarte des cu palpitatii.

Maria Ciobanu se trateaza in prezent in Statele Unite ale Americii si nu a mai revenit in tara din toamna anului 2017.

Iata ce spun apropiatii cantaretei:

"Maria Ciobanu este bolnava si, in ultimul an, starea sa de sanatate s-a agravat, spre disperarea celor din familie. Are stari acute de oboseala, dureri de cap si nu prea poate sa mai stea in picioare mai mult de 20 de minute! In plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respiratie greoaie si palpitatii.

"De aceea, familia a preferat sa o trimita in America, la fiica sa, si la doctorul de la Los Angeles, care o trateaza de un an si jumatate", a declarat un apropiat al Mariei Ciobanu.