Vești triste din Istanbul! Kenan İmirzalıoğlu, actorul care a dat viață îndrăgitului personaj Ezel și soția lui au trecut prin clipe de groază! Bebelușul lor a fost internat de urgentă la spital, la scurt timp după naștere!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 mar 2023, 05:35

Kenan İmirzalıoğlu și soția lui, Sinem Kobal au devenit la începutul lunii mai părinți pentru a două oară! Însă fericirea lor a fost umbrită la scurt timp, când bebelușul lor s-a îmbolnăvit brusc.

Îndrăgitul actor Kenan İmirzalıoğlu, în vârstă de 47 de ani și superbă lui soție, actrița Sinem Kobal, în vârstă de 34 de ani, și-au unit destinele în anul 2016 și de atunci aceștia formează unul dintre cele mai frumoase și unite cupluri de actori din Turcia. În anul 2020, cei doi soți au devenit părinții unei fetițe minunate, căreia i-au ales numele Lalin. Spre finalul anului trecut, cei doi actori au anunțat în presă că vor devenit părinți pentru a două oară.

La scurt timp, Sinem Kobal a transmis că va mai aduce pe lume o fetiță, al cărei nume va fi Leyla.

Vești triste din Istanbul! Kenan İmirzalıoğlu și soția lui au trecut prin clipe de groază

În luna mai, Kenan İmirzalıoğlu și Sinem Kobal au devenit părinții celei de-a două fetițe și au trăit cele mai frumoase momente. Însă după doar câteva zile, presă din Turcia a anunțat că cei doi actori trec prin clipe de groază, deoarece bebelușul lor s-a îmbolnăvit și au fost nevoiți să revină la spital de urgență.

Citeste si: Celebrul actor care a dat viață îndrăgitului personaj Ezel va deveni din nou tătic! Kenan İmirzalıoğlu și frumoasă lui soție, actrița Sinem Kobal sunt în culmea fericirii!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit presei din Turcia, micuța Leyla s-ar fi îmbolnăvit de pneumonie cauzată de microbii din exterior, la scurt timp după naștere, din cauza sensibilității ei crescute. Astfel, Sinem a stat alături de bebelușul ei în spital vreme de câteva zile, în cadrul unui spital privat din Maslak. Managerul actorului Kenan İmirzalıoğlu a făcut câteva declarații despre starea micuței Leyla.

„A suferit de pneumonie din cauza unei infecții pe care a luat-o din exterior.

Dar acum și-a revenit și este foarte sănătoasa”, a subliniat managerul actorului Kenan İmirzalıoğlu

Citeste si: Kenan İmirzalıoğlu, mărturisiri inedite despre bunul lui prieten Kıvanç Tatlıtuğ, care se pregătește să devină tată: "Este foarte încântat!"

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.