Vesti triste pentru fanii Corinei Chiriac! Anuntul e emotionant: "Nu vreau sa mi se mai intample!"

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 11 sep 2020, 05:15

Celebra cantareata de muzica usoara, Corina Chiriac, a facut dezvaluiri impresionante, in cadrul unei emisiuni televizate, legate de tineretea sa si de singurul moment in care a simtit ca si-a gasit marea dragoste.

„M-am indragostit foarte tarziu. Prima oara m-am indragostit la 26 de ani. In seara aia mi-am dat seama, aveam nod in stomac, ma fastaceam, eu care sunt vorbareata. E tampita chestia asta, nu as vrea sa mi se mai intample. Sa ma ierte spectatorii, devii tembel" a spus indragita cantareata, potrivit b1.ro.

Corina Chiriac a mai declarat ca adevarata sa vocatie si singurul lucru care o implineste in totalitate ramane muzica.

“Eu am ales cariera! Asta ma implineste pe mine cu adevarat. Au fost baieti, barbati care m-au cerut de nevasta in studentie, in liceu chiar si le-am spus nu. Vazusem niste situatii dramatice. Mie cu siguranta mi-a dat Dumnezeu o alta vocatie”, a declarat Corina Chiriac, a carei mare dragoste a fost un cantaret din strainatate.

Corian Chiriac, in varsta de 68 de ani, are o cariera impresionanta in muzica usoara romaneasca, activand cu succes in acest domeniu de peste 45 de ani.

Dintre compozitiile care au consacrat-o si care sunt preferatele tuturor romanilor amintim slagarele „Strada Sperantei”, „Ce mica-i vacata mare”, „Vino iubire inapoi” sau „Nu te enerva”.