Vești triste pentru fanii Exatlon. Are coronavirus: „E groaznic! La recomandarea medicului am...”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 19 iul 2022, 06:50
Concurenți Exatlon România
Sursa: Captură KANAL D

Printre persoanele diagnosticate cu coronavirus se numără și o fostă concurentă de la Exatlon. A dat vestea pe contul personal de instagram.

A devenit mamă în urmă cu puțin timp, însă acum, fosta concurentă de la Exatlon  le-a dat prietenilor de pe instagram o veste tristă în legătură cu starea ei de sănătate. A fost depistată pozitiv cu noul coronavirus.

Cum se simte Diana Senteș după ce s-a infectat cu coronavirus?

A devenit mamă și traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei, însă fericirea Dianei Senteș este umbrită de un eveniment mai puțin plăcut.

Fosta concurentă de la Exatlon a anunțat, prin intermediul unei postări pe instagram, că s-a infectat cu noul coronavirus. 

Din cauza stării de sănătate, cunoscuta antrenoare de fitness nu își mai poate alăpta bebelușul, lucru care o întristează, având în vedere că îi plăcea să facă acest lucru, dezvăluind că este conștientă de faptul că laptele matern este mult mai bun decât cel pe care îl găsește în comerț. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Diana Senteș a precizat că nu se confruntă cu simptome grave, ci are o formă ușoară a bolii. A rămas fără gust și miros, dar în rest nu prezintă alte simptome, lucru care îi permite în continuare să se ocupe de îngrijirea primului ei copil. 

Citeste si: Razboinica Diana Sentes, la revenirea in tara:"Exatlon nu este pentru oricine!"

„Păpăm cu biberonul. De ce păpăm cu biberonul? Pentru că neatenta de mami a făcut coronavirus. Cum este să ai coronavirus cu un bebe aproape nou-născut în casă? E groaznic! La recomandarea medicului am întrerupt alăptarea, lucru care mă făcea foarte fericită și pe ea foarte mulțumită pentru că nu se compară lăpticul.

(...) Este a șasea zis de carantină, suntem foarte bine, nu am niciun simptom, decât că am rămas fără gust și fără miros, în rest se comportă ca o răceală, poate cea mai simplă pe care am avut-o în viață.(..) Cam asta e. Stăm în casă, izolați, sinistrați, părăsiți de toată lumea. Nu vrea nimeni să vină să ne vadă, la toată lumea le este frică de noi, suntem doi viruși.”
, a spus Diana Senteș, fosta concurentă de la Exatlon. 

Citeste si: Cum arata Diana Sentes fara gene false? Uite cate este de frumoasa