Vesti triste pentru fanii lui! Un DJ celebru a incetat din viata la 35 de ani

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 10 oct 2020, 01:05

Un pionier al curentului "footwork", a fost descoperit decedat, la varsta de 35 de ani in apartamentul sau din Chicago, a anuntat publicatia Chicago Tribune.

DJ-ul Rashad Harden, un pionier al curentului "footwork", a fost descoperit decedat, la varsta de 35 de ani, sambata, in apartamentul sau din Chicago, a anuntat duminica publicatia Chicago Tribune.

Politia din acest oras american a deschis o ancheta dupa ce un prieten al muzicianului a descoperit trupul neinsufletit al acestuia. Se pare ca DJ-ul american a murit in urma unei supradoze de droguri, au precizat autoritatile, care au anuntat ca vor efectua si o autopsie.


Piese precum "Feelin" si "She A Go", extrase de pe albumul sau intitulat "Double Cup", lansat in 2013, figureaza printre titlurile cele mai cunoscute din repertoriul DJ-ului american.

Acesta a fost cel de-al doilea deces al unei vedete muzicale din Chicago in ultimele saptamani, dupa moartea DJ-ului Frankie Knuckles, un pionier al muzicii house, decedat pe 1 aprilie, la varsta de 59 de ani.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.