Vești uriașe despre Marea Finală din „Casa iubirii”! Andreea Mantea i-a atenționat pe concurenți: „Urmează un moment extrem de important”

Author: Lavinia Medrea

Anunț uriaș despre Marea Finală

Sursa: Captură KANAL D - colaj Kanal D

Joi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Andreea Mantea a făcut un anunț extrem de important pentru concurenți.

Joi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, prezentatoarea a făcut un anunț foarte important legat de Marea Finală.

Vești uriașe despre Marea Finală din „Casa iubirii”

În episodul de astăzi, Andreea Mantea a stat de vorbă cu concurenții din „ Casa iubirii ”.

Pentru a nu-i șoca cu anunțul pe care-l va face chiar din primele minute, frumoasa prezentatoare de la Kanal D s-a amuzat cu ei, a discutat cu fiecare în parte și a mai încercat să rezolve diverse probleme precum suferința Vladei față de despărțirea dintre ea și Antoni.

Citește și: Catinca, dezvăluiri incendiare după eliminarea din ”Casa iubirii”: ”Nu o agreez deloc, nu-mi place persoana ei” Ce spune Catinca despre relația cu Robert

Într-un moment de agitație, gongul a sunat și concurenții s-au speriat din cauza sunetului puternic! Imediat după, râsetele s-au oprit iar Andreea Mantea a aruncat bomba. Doi dintre concurenții rămași vor fi eliminați din Marea Finală, iar în cursă vor rămâne doar șase concurenți, respectiv trei băieți și trei fete.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Dragilor, am încercat să vă relaxez cât am putut de mult.

Acum urmează un moment extrem de important pentru doi dintre cei care au pășit în cursa pentru Marea Finală. În acest moment, dragi concurenți, dragi telespectatori, voi spune STOP VOT! Vom număra voturile voastre începând cu data de 24 decembrie până acum! O fată și un băiat vor părăsi cursa pentru Marea Finală! În cursa pentru Marea Finală vor rămâne doar trei băieți și trei fete! 

Citește și: La ce ora începe și cât durează finala Casa Iubirii 2024. Cu ce sumă de bani vor pleca acasă cei doi câștigători

Părăsesc cursa pentru Marea Finală fata cu cele mai puține voturi și băiatul cu cele mai puține voturi”, a anunțat Andreea Mantea.

Cine sunt concurenții care părăsesc cursa pentru Marea Finală

Din păcate pentru cei doi concurenți și pentru susținătorii lor, Vlada și Antoni sunt cei care nu-și vor mai continua drumul în cursa pentru Marea Finală.

Cei doi concurenți, care nu mai formează de la Revelion un cuplu, au adunat cel mai mic număr de voturi, astfel că automat au fost eliminați din cursă. 

Marea Finală din „Casa iubirii” are loc duminica aceasta, pe 14 ianuarie 2024, așa că nu ratați ediția incendiară care va fi difuzată de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!