Veysel din serialul turcesc Poveste din Anatolia, apariție de senzație alături de cea mai importantă și iubită femeie din viața sa! Iată cum a fost surprins celebrul actor Semih Ertürk

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 ian 2024, 23:25

Semih Ertürk, in rolul lui Veysel din serialul Poveste din Anatolia

Sursa: Instagram Semih Ertürk

Veysel din producția Poveste din Anatolia, surprins alături de cea mai iubită și prețioasă femeie din viața sa! Iată cum a fost fotografiat carismaticul actor Semih Ertürk, dincolo de platourile de filmare!

Semih Ertürk are doar 30 de ani și cu toate acestea a reușit să cucerească publicul încă de la primele roluri jucate și continuă să facă furori cu noi proiecte de excepție. Telespectatorii din România l-au cunoscut de curând în distribuția serialului Poveste din Anatolia, în care da viață personajului Veysel. Dincolo de cariera, tânărul actor este un familist convins și își adoră părinții, pe care ii consideră înainte de toate cei mai buni prieteni.

Veysel din producția Poveste din Anatolia, surprins alături de cea mai iubită și prețioasă femeie din viața sa

Semih Ertürk s-a născut în anul 1993, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație de seama și sprijin necondiționat pentru a studia. După absolvirea liceului, Semih s-a înscris la Facultatea Teatru din cadrul Conservatorului de Stat al Universității din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes, devenind astfel un actor cu drepturi depline.

Citește și: Cum arăta carismaticul Ramazan din serialul Poveste din Anatolia, pe vremea când lupta cu obezitatea! Iată cum a reușit actorul Cihat Süvarioğlu să scape de kilogramele în plus

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

În anul 2016, Semih Ertürk a debutat pe platourile de filmare ale serialului Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, iar după doi ani, a fost cooptat în producția Mehmetçik Kut'ül Amare. Cel mai recent proiect din care a făcut parte tânărul actor este serialul Poveste din Anatolia, în care a dat viață personajului Veysel.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc „Poveste din Anatolia”! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un într-un periplu emoționant și palpitant

Dincolo de cariera lui în ascensiune, Semih Ertürk a declarat deseori că este un familist convins. Carismaticul actor are o relație specială cu părinții săi, dar mai ales cu mama lui, pe care o adoră și o consideră cea mai importantă și prețioasă femeie din viață să. Acesta a publicat o imagine de senzație, în care actorul și-a făcut apariția alături de mama sa, o femeie frumoasă de la care Semih a moștenit carisma.

Fanii săi au fost încântați la vederea imaginii si pana sa realizeze faptul ca este vorba despre femeia care i-a dat viață, au crezut inițial ca este partenera acestuia. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.