Vezi acum serialul turcesc “Totul pentru familia mea”, online, pe site-ul kanald.ro. Incepand de astăzi, sunt disponibile primele 5 episoade din serialul tău preferat, exclusiv pe Kanald.ro

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 01 mar 2024, 08:00

Totul pentru familia mea” revine la Kanal D România, începând cu 1 martie 2024.

Sursa: Sursă Kanal D

Începând cu data de azi, 1 martie 2024, „Totul pentru familia mea” revine la Kanal D România, online pe kanald.ro.

Kanal D România împlinește 17 ani de existență, iar cu acest prilej a pregătit o mare surpriză pentru fanii serialelor turcești. „Totul pentru familia mea" se întoarce pe kanald.ro, oferind oportunitatea de a urmări acest serial captivant online.

„Totul pentru familia mea” revine pe kanald.ro

Fanii serialelor turcești au motive de bucurie: începând cu data de azi, 1 martie 2024, serialul turcesc "Totul pentru familia mea" revine pe kanald.ro,

oferindu-le oportunitatea să urmărească această producție captivantă online, oricând și de oriunde. Cu o tradiție de 17 ani în spate, Kanal D România marchează această aniversare printr-o surpriză specială pentru publicul său, aducând înapoi unul dintre cele mai îndrăgite seriale.

În fiecare zi de vineri vor fi încărcate câte 5 episoade, oferind o experiență de vizionare convenabilă și accesibilă pentru toți fanii.

Fanii serialelor turcești vor putea urmări nu doar un episod, ci câte 5 episoade, care urmează să fie disponibile în fiecare vineri, începând cu data de 1 martie 2024.

Care este acțiunea serialului „Totul pentru familia mea”?

„Totul pentru familia mea” este o dramă captivantă ce urmărește povestea a patru frați- Kadir, Omer, Asyie și Emel- care trăiesc o viață modestă, dar plină de fericire și liniște alături de părinții lor, Hatice și Veli. Însă, viața lor este dată peste cap într-o dimineață tragică, când Hatice descoperă un secret întunecat care va schimba iremediabil destinele lor.

Citește și: Cele mai bune seriale turcești care se difuzează în 2024 la Kanal D

Odată cu moartea părinților lor într-un tragic accident, copiii se găsesc singuri și lipsiți de sprijinul familiilor lor. Cu toate acestea, Kadir, fratele cel mai mare, decide să își asume responsabilitatea pentru frații săi mai mici, jurându-și să le ofere o viață mai bună.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Însă, drumul către stabilitate este presărat cu obstacole și greutăți. De la lipsa unui loc de muncă la problemele cu locuința și tensiunile cu rudele, frații se luptă să supraviețuiască și să rămână uniți în fața adversităților.

Într-un gest de disperare, ei cer ajutorul unchiului lor, Orhan, care le oferă un adăpost temporar. Cu toate acestea, conflictul cu soția lui Orhan îi determină pe copii să se mute într-o magazie abandonată.

Deși sunt loviți de tragedii și încercări, frații rămân hotărâți să lupte pentru familia lor și să își păstreze speranța într-un viitor mai bun. Așadar, „Totul pentru familia mea” reprezintă o poveste captivantă despre dragoste, sacrificiu și unitate în fața adversităților vieții.

Cei patru frați nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Cine sunt actorii care joacă în serialul „Totul pentru familia mea”?

Producția "Totul pentru familia mea" aduce în prim-plan o distribuție de excepție, alcătuită din actori talentați și apreciați în Turcia. Printre aceștia se numără Ahu Yağtu, Celil Nalçakân, Halit Ozgur Sari, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Su Burcu Yazgı Coşkun și mulți alții.

Halit Ozgur Sari, un tânăr actor în ascensiune, va da viață personajului principal, Kadir. Cu o carieră deja solidă în industria filmului turcesc, Sari a devenit cunoscut prin rolurile sale din seriale precum "Şampiyon" și "Diriliş Ertuğrul".

Ahu Yağtu, o actriță consacrată, va interpreta rolul Suzan. Cu o experiență vastă în domeniu, Yağtu s-a remarcat prin prestația sa în producții precum "Furtună pe Bosfor" și "Dragoste și ură".

Celil Nalçakân, unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia, va juca rolul negativ, Akif Atakul. Cu o carieră de peste două decenii, Nalçakân s-a impus prin interpretările sale remarcabile în seriale precum "Silâ" și "Kardeşlerim".

Astfel, nu trebuie să ratezi primele cinci episoade din „Totul pentru familia mea” care vor putea fi urmărite începând cu data de 1 martie 2024, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând linkul: https://www.kanald.ro/filme/totul-pentru-familia-mea-20262845