Vezi aici care este secretul prin care Denisa Nechifor se mentine in forma VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:09

Denisa Nechifor a venit la emisiunea "Draga mea prietena" pentru a povesti cum a fost in vacanta din Turcia, din care tocmai s-a intors.

Vedeta spune ca nu s-a abtinut de la mancare insa a avut totusi grija de silueta, facand sport, bai turcesti si foarte multa sauna.

 

"In vacanta am mancat, am facut si un pic de sport. Am fost si la SPA, am facut si bai turcesti si foarte multa sauna. Am mancat destul de echilibrat. Am mai scapat si la cativa cartofi prajiti, pentru ca ii mananc destul de rar si am spus ca fiind in vacanta imi permit sa mananc un pic, dar nu i-am combinat cu nimic.

Nu m-am ingrasat deloc".

 

Denisa Nechifor a dezvaluit si care este secretul prin care isi mentine talia de invidiat.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

"Fiica mea Rania este secretul meu.

Alerg dupa ea si, dincolo de alergat, imi da si putere sa fac orice".

 

Vedeta spune ca resorturile din Turcia sunt un loc foarte potrivit pentru copii, deoarece ofera extrem de multe facilitati pentru acestia.

 

"Ii place foarte mult in Turcia. Este un loc senzational pentru copii pentru ca iti ofera foarte multe facilitati, au foarte multe locuri de joaca.

Rania a fost la curs de pictura, la curs de gatit, a fost la gradina zoologica aflata acolo in incinta resortului, a fost foarte frumos".