„Vezi că Dinu este cu amanta pe faleza din Nisa”. Primele declarații ale lui Dinu Maxer despre presupusa amantă din Franța, după divorțul de Deea Maxer

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 18 mai 2023, 15:46

Deea Maxer și Dinu Maxer au avut parte de un divorț intens mediatizat

Sursa: Instagram

După ce a divorțat de Deea Maxer, Dinu Maxer a fost acuzat că se plimbă cu amanta prin Franța, pe Coasta de Azur. Artistul s-a amuzat pe seama celor întâmplate, dar a fost uimit de imaginația oamenilor.

De când Dinu Maxer și Deea Maxer au anunțat că divorțează, au apărut mai multe zvonuri legate de motivul separării dintre cei doi, iar comentariile legate de o amantă nu au întârziat să apară și nu oriunde, ci tocmai din Franța.

Dinu Maxer, „prins” cu amanta în Franța

Deea Maxer și Dinu Maxer au avut parte de un divorț intens mediatizat, deoarece acesta a venit după 18 ani de relație.

În ciuda faptului că cei doi au vrut ca totul să fie cât se poate de discret, acest lucru nu a fost posibil și mai multe informații au ieșit la iveală de-a lungul timpului.

În ciuda faptului că au decis să divorțeze, cei doi au dat dovadă de maturitate, spunând că, dacă vor trebui să susțină show-uri împreună, o vor face fără nicio problemă. Cu toate acestea, proiectele profesionale pe care le au se pot desfășura și separat, motiv pentru care, Dinu Maxer a fost plecat în Franța, fără fosta lui soție.

Acolo artistul a fost pus într-o situație deloc plăcută, fiind acuzat că are o amantă. Cineva care l-a văzut, i-a dat un mesaj Deei Maxer, spunându-i că fostul ei soț este în Franța, alături de cea cu care are o relație în paralel.

Citește și: „Tentații dure și mincinoase”. Deea Maxer și-a luat prin surprindere fanii cu ultimul mesaj postat. Artista, fotografiată în compania noului iubit

Acesta a precizat că, de fapt, se afla acolo împreună cu actrița Maia Morgenstern și cu încă un cuplu, fiind acuzat că se plimbă cu amanta care era nimeni alta decât soția organizatorului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Pe Coasta de Azur a fost un moment șocant. Mă plimbam alături de un organizator român de evenimente, alături de Maia Morgenstern și soția lui, iar Deea a primit telefon acasă și îi zice: <<Vezi că Dinu este cu amanta pe faleză din Nisa>>. Unde se duce lumea, înțelegi?! Era vorba de soția organizatorului, nu de Maia”, a mărturisit Dinu Maxer, în cadrul interviului oferit pentru Știrile Kanal D.

Dinu Maxer este, din nou, un bărbat singur

La scurt timp după ce el și Deea Maxer au anunțat că divorțează, Dinu a fost surprins în compania unei femei care s-a dovedit a fi noua lui iubită. La scurt timp, acesta a confirmat despărțirea de ea, la aproximativ două săptămâni de când începuse relația.

În cadrul unui interviu, Dinu Maxer a spus că situația a fost prea grea de gestionat de către tânăra respectivă, deoarece nu voia să i se acorde atât de multă atenție.

Întrucât a simțit presiunea comentariilor celor din jur, a decis că cel mai bine este să nu mai aibă nicio legătură cu Dinu.

Citește și: Deea Maxer, mesaj cu dublu sens, după ce l-a prezentat tuturor pe noul iubit: „Nu m-am gândit la despărțire, acum când eu credeam mai mult în dragoste”

În tot acest timp, Deea Maxer și-a oficializat noua relație și trăiește din plin tot ceea ce trăiește în compania actualului partener. Cu toate acestea, în mediul online, ambii parteneri sunt puși la zid, internauții spunând că nu țin cont de sentimentele copiilor lor.