Vezi care a fost bugetul petrecerii surpriză pe care Andreea Marin a organizat-o pentru Ruxandra Dragomir!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 04:50

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, a avut parte de petrecerea vieţii în ajunul zilei sale de naştere, iar "vinovată" de acest lucru a fost chiar Andreea Marin, supranumită "Zâna surprizelor".



Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, a avut parte de petrecerea vieţii în ajunul zilei sale de naştere, iar "vinovată" de acest lucru a fost chiar Andreea Marin, supranumită "Zâna surprizelor". 

Sub pretextul organizării unui eveniment caritabil alături de Nicuşor Stan, Andreea a invitat-o marţi seară pe Ruxandra la complexul de lux al omului de afaceri. Cand a ajuns la fata locului…surpriza!!! Nici vorba de eveniment caritabil, acolo, doamna Dragomir s-a "trezit" înconjurată de familie si prieteni apropiaţi, care au vrut să îi fie alături la împlinirea vârstei de 40 de ani.


Fără să bănuiască nimic de petrecerea surpriză ce i-a fost pusă la cale, Ruxandra Dragomir a fost la un pas să leşine, fiind copleşită de emoţie. "În toată viaţa mea nu am avut parte de un eveniment atât de frumos şi special dat în cinstea mea. Ştiu că alături de Andreea Marin în complotarea acestui eveniment au mai fost două persoane foarte dragi mie, Clara Ilie şi Denis Radu şi ţin să le mulţumesc cu această ocazie.
A fost cea mai frumoasă zi", a spus Ruxandra Dragomir pentru WOWbiz.ro.

Invitaţii au fost răsfăţaţi cu mâncăruri alese precum fructe de mare, vită argentiniană, homar, icre de morun, vin spumant Scavi& Ray, prăjituri şi un tort în formă de rachetă de tenis făcut special pentru acestă ocazie. Pentru organizarea acestei petreceri a fost folosit un buget de aproximativ 10.000 de euro, au arătat surse de încredere, partea muzicală fiind asigurată de Marian Vasilescu.


Si cum orice zi de nastere se lasa si cu daruri, Ruxandra a primit foarte multe: ţinute Mihaela Drafta în valoare de 600 de euro, o pereche de pantaloni Quoi de Neuf (400 de euro), o bluză Irenka (100 euro), parfumuri Beautik (200 euro), pantofi Adeline Catinas 150 euro şi bijuterii şi parfumuri în valoare de 2000 de euro. Cel mai special cadou a fost însă cel oferit de soţul Ruxandrei, Florin Ilie: un inel de aur, ca simbol al iubirii lui necondiţionate şi un ipad 3, cu ajutorul căruia Ruxandra să scrie prima sa carte, un volum biografic.
(Cornelia Ionescu)