Vezi care este "cel mai admirat punct de atractie" din Mamaia! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 aug 2021, 21:20

Dupa ce credeti ca se uita acesti barbati de mai, mai sa-si rupa gatul?

 Sigur o sa spuneti ca niste amazoane le-au sucit mintile, dar va spunem noi: daca ar fi sa pariati, ati pierde. E hotelul proaspat demolat al omului de afaceri George Bosanceanu. Opera apartine primariei, care si-a bagat excavatoarele ca sa-i dea asa o forma.

La cum se uita lumea la el, nu ne-ar mira ca, in curand, sa fie un fel de simbol al statiunii Mamaia, mai ales ca hotelul e lasat cu camerele la vedere.


Desi vantul puternic si norii grei au facut ca plajele sa nu fie deloc primitoare, am gasit si turisti care s-au incapatanat sa stea pe sezlonguri ori printre valurile mari ale marii. Credeti ca s-au plictisit? Nici vorba!

In timp ce doua doamne stateau tolanite la... umbra norului, un domn se chinuia sa citeasca ziarul! Degeaba a-ncercat minute-n sir. Vantul i l-a-ntors pe toate partile, dar omul nu s-a lasat.
Voia cu orice pret sa dea pagina. Oare ce era atat de important?

Si da-i, si lupta. Dar mai bine haideti sa aflam: la final, cine a invins? omul sau vantul? Pentru ca tot romanul da fuga la mare, proprietarii de pensiuni si hoteluri de la munte nu stiu ce sa mai faca, doar doar clientii le bat si lor la usa...Unii au redus preturile, altii au venit cu tot felul de oferte pentru relaxarea turistilor.





 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.