VEZI care este vedeta saptamanii!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:19

In fiecare vineri, Kanal D iti aduce in vizor vedetele care s-au facut remarcate de-a lungul saptamanii. Fie ca este vorba de bune sau rele, starurile rubricii noastre au tinut primele pagini ale ziarelor din saptamana care tocmai a trecut! Afla aici DE CE!

  Va vine sa credeti sau nu, Bianca Dragusanu a revenit la sentimente mai bune in ceea ce il priveste pe Adrian Cristea, pe care, nu de mult, sustinea ca nu isi doreste sa il mai vada, ba chiar se prefacea ca nu il cunoaste atunci cand venea vorba despre el.
 

Saptamana aceasta Bianca si-a reocupat pozitia fruntasa pe prima pagina a lumii mondene, castigand titlul de vedeta saptamanii, dupa ce a anuntat ca formeaza din nou un cuplu alaturi de Cristea.

Printul a reusit sa o induplece sa ii ierte greselile iar acum, se pare, ca nimic nu le va mai strica relatia.
 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Cei doi indragostiti au declarat ca, in urma nenumaratelor intalniri pe care le-au avut

in ultima perioada, au reusit sa ajunga la un numitor comun, punand cap la cap toate neintelegerile din trecut si sunt gata sa inceapa o noua etapa, bineinteles formand un cuplu. Amandoi spun ca au avut de invatat din aceasta experienta si declara ca, in prezent, stiu mult mai bine ce vor de la celalalt.



 

 

Taguri: