VEZI care este vedeta saptamanii!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:45

In fiecare vineri, Kanal D iti aduce in vizor vedetele care s-au facut remarcate de-a lungul saptamanii. Fie ca este vorba de bune sau rele, starurile rubricii noastre au tinut primele pagini ale ziarelor din saptamana care tocmai a trecut! Afla aici DE CE!

 Saptamana aceasta Tania Budi este cap de lista pe primele pagini ale ziarelor de scandal, astfel castigand titlul de vedeta saptamanii. Dupa ce am aflat ca motivul despartirii cuplului celebru, Bianca Dragusanu si Adrian Cristea, a fost Tania Budi, noi detalii picante din viata acestor personaje ies la iveala. 

Recent, Lucian Viziru a intrat si el in poveste, dezvaluind cateva pasaje incendiare din scurta relatie pe care a avut-o cu Tania Budi in urma cu cativa ani.
Acesta declara ca blonda a incercat orice pentru a il cuceri, acceptand chiar propunerea lui de a face sex in trei. Se pare ca aventura a avut loc dupa ce acestia s-au despartit iar Tania, incercand sa il recucereasca, l-a vizitat pe Lucian dar nu singura ci impreuna cu o buna prietena.

In prezent, Tania formeaza un cuplu alaturi de Cristea, afisandu-se impreuna la nunta Deliei. Cei doi indragostiti nu vor scapa, insa, prea curand de acuzatiile fostilor parteneri de viata.
Atat Bianca Dragusanu cat si Lucian Viziru anunta ca vor face noi declaratii picante. 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.