VEZI care este vedeta saptamanii!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:19

In fiecare vineri, Kanal D iti aduce in vizor vedetele care s-au facut remarcate de-a lungul saptamanii. Fie ca este vorba de bune sau rele, starurile rubricii noastre au tinut primele pagini ale ziarelor din saptamana care tocmai a trecut! Afla aici DE CE!

 Oana Zavoranu a revenit pe primele pagini ale tabloidelor si primeste titlul de vedeta saptamanii. A socat pe toata lumea prin aparitia fotografiilor in care a fost surprinsa catarata pe masina iubitului ei incercand sa il opreasca, se pare, dupa un scandal pus pe seama geloziei; nu oricum, ci intr-un costum de baie MINUSCUL! 

In cadrul emisiunii CanCan TV Oana a sustinut ca regreta faptul ca s-a  despartit de Pepe pentru Tudy:  "Regret ca mi-am stricat casnicia pentru cel mai josnic barbat care exista pe fata pamantului.

Se numeste Tudy Ionescu. Regret fantastic!" Cu toate acestea declara ca este fericita langa actualul sau iubit, Razvan, care o intelege si ii este alaturi.  
 

In aceeasi seara, prin interventia telefonica, Oana a marturisit ca anul trecut in iarna a ramas insarcinata cu Razvan, sarcina pe care nu a pastrat-o din cauza starii extrem de proaste prin care trecea la momentul respectiv. "Am ramas insarcinata cu Razvan.

S-a intamplat anul trecut. Razvan merita toata dragostea mea".
 

Azi dimineata Oana a fost chemata din noua la DNA, in urma unui anunt anonim, pentru a da explicatii referitoare la casa din Andrei Muresan. Se afirma ca Zavo ar fi obtinut aceasta casa in care locuieste in prezent, in mod ilegal, dand mita la primarie. Totusi Oana sustine ca aceasta proprietate este o mostenire primita de la mama ei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

 

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.