VEZI care este vedeta saptamanii!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:26

In fiecare vineri, Kanal D iti aduce in vizor vedetele care s-au facut remarcate de-a lungul saptamanii. Fie ca este vorba de bune sau rele, starurile rubricii noastre au tinut primele pagini ale ziarelor din saptamana care tocmai a trecut! Afla aici DE CE!

Saptamana aceasta, titlul de vedeta saptamanii este castigat de actualul prim-ministru al Romaniei, Victor Ponta. Acesta si-a ocupat locul pe prima pagina a ziarelor inca de la inceputul saptamanii cand s-a dat startul dezbaterii pe marginea originalitatii lucrarii de doctorat a lui Ponta. Este sau nu plagiat? Uni zic ca da altii ba’. Ce-i drept, Ponta si-a castigat numele de Prim-ministrul Copy-Paste, asa cum l-a numit presedintele Traian Basescu dar si presa din strainatate. 


 

Apoi atentia s-a intreptat catre CV-ul lui. Gurile rele spun ca Ponta ar mai ascunde ceva. Dupa izbucnirea scandalului de plagiat, premierul si-a modificat CV-ul de pe site-ul Camerei Deputatilor, eliminand un master in drept penal international pe care l-ar fi facut la Universitatea din Catania, Italia.  Joi, Ponta, a postat pe pagina personala de Facebook, un document ce pare sa confirme ca a urmat cursurile facultatii de drept, la nivel post-universitar, in anul 2000.

Sa il credem? 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

 

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.