VEZI care este vedeta saptamanii!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:37

In fiecare vineri, Kanal D iti aduce in vizor vedetele care s-au facut remarcate de-a lungul saptamanii. Fie ca este vorba de bune sau rele, starurile rubricii noastre au tinut primele pagini ale ziarelor din saptamana care tocmai a trecut! Afla aici DE CE!

 In saptamana ce tocmai se incheie, se intampla iar ca vedeta saptamanii sa nu fie una, ci doua:). Dar de data aceasta, intr-un context nu tocmai placut. Saptamana aceasta justitia a fost nemiloasa cu doua personalitati importante. Fostul premier Adrian Nastase si omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu au primit condamnari cu executare. 

In cazul lui Adrian Nastase, acesta a primit decizia, in dosarul "Trofeul Calitatii", miercuri seara.Condamnat,

definitiv, la 2 ani de inchisoare cu executare, acesta se pare ca nu a suportat gandul ca va ajunge dupa gratii. In aceeasi seara, fostul premier, a ales sa isi puna capat zilelor, impuscandu-se in fata organelor de politie care venisera la resedinta din Zambacian, pentru a il ridica pe acesta. Adrian Nastase a fost supus unei interventii chirurgicale, in cursul diminietii de joi, iar acum este intr-o stare stabila
 

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat, joi, la un an de inchisoare cu executare in dosarul in care a fost acuzat ca l-a santajat

pe Sebastian Ghita. SOV a declarat ca se va supune deciziei instantei  urmand ca la eliberare  sa ii atace in justitiei pe cei care se fac vinovati de aceasta sentinta, nominalizand mai multe personaje: Traian Basescu, Laura Codruta Kovesi, George Maior, Marius Iacob si Florian Coldea.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

 

Taguri: