VEZI care este vedeta saptamanii!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:51

In fiecare vineri, Kanal D iti aduce in vizor vedetele care s-au facut remarcate de-a lungul saptamanii. Fie ca este vorba de bune sau rele, starurile rubricii noastre au tinut primele pagini ale ziarelor din saptamana care tocmai a trecut! Afla aici DE CE!

Vedeta acestei saptamani este insusi “Printul”, Adrian Cristea care a declarat in cadrul emisiunii Cancan TV ca isi doreste in viitorul apropiat, alaturi de Bianca, o nunta  "mare, frumoasa si ca in basme.

Trei zile si trei nopti, ca in basme".

Adrian si Bianca sustin ca o sarcina nu i-ar determina sa forteze lucrurile si sa grabeasca pregatirile pentru nunta. “Cand o sa simtim, o sa spunem, ca nu ne ascundem de nimeni si nu facem nimic rau sau... cand o sa simtim, o sa fie. O sa facem o nunta mare, frumoasa si ca in basme.

Trei zile si trei nopti"

Cei doi indragostiti au dezvaluit in cadrul emisiunii numele nasului. Este vorba despre Florian Walter, patronul echipei U Cluj care a acceptat sa le fie nas de cununie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Cristea

a marturisit si cum a fost poreclit “Printul, de catre prietenii sai, in urma cu cativa ani cand acesta a avut o iubita cu sange albastru.

 

Taguri: