VEZI care este vedeta saptamanii!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:56

In fiecare vineri, Kanal D iti aduce in vizor vedetele care s-au facut remarcate de-a lungul saptamanii. Fie ca este vorba de bune sau rele, starurile rubricii noastre au tinut primele pagini ale ziarelor din saptamana care tocmai a trecut! Afla aici DE CE!

In saptamana care tocmai se incheie, vedeta saptamanii nu este una, ci doua:-) Ati citit bine, avem doua personaje din lumea mondena care s-au remarcat, culmea, in aceeasi emisiune: Cancan TV!

Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu, caci despre ei este vorba, au avut parte de o reintalnire ISTORICA in platoul emisiunii de la Kanal D. Fostul cuplu, care nu a mai fost reunit de o buna bucata de vreme, a facut un adevarat show al declaratiilor!

Catalin a marturisit ca nu a a urat-o niciodata pe fosta lui iubita, Bianca Dragusanu.
Bianca i-a reprosat lui Bote faptul ca nu i-a fost fidel pe parcursul relatiei lor. Cei doi nu au incetat sa isi faca reprosuri, doar asupra unui lucru au fost de acord: relatia lor s-a deteriorat din cauza presei.

Bote nu s-a putut abtine si s-a lasat sedus si fermecat de prezenta Biancai langa el, asa ca a trecut la atac. Designerul si-a adus aminte de vremurile bune in care era cu Bianca Dragusanu, asa ca nu a stat pe ganduri si a inceput sa o pipaie si sa o ia de mana, fapt la care blonda nu a
reactionat prea bine: "Am un iubit acasa si nu vreau sa il fac gelos pentru ca nu merita sa ii fac asta, asa ca stai cuminte".

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.