Vezi care sunt cele mai comune greseli in materie de moda!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:50

Petreci ore intregi defiland prin fata oglinzii, fara sa stii cu ce sa te imbraci ? Ai sifonierul plin si totusi nu stii cum sa combini hainele ca sa te avantajeze cat mai mult ? Vine un eveniment important in viata ta si nu stii cum ai putea sa stralucesti? Sau vrei pur si simplu sa te pui la curent cu ultimele noutati in materie de moda? Daca ai raspuns “DA!” la cel putin o intrebare, afla ca in fiecare joi, Kanal D vine in ajutorul tau!

Suntem convinsi ca fiecare femeie stie ce trebuia sa faca pentru a arata bine in orice situatie. Exista, totusi, unele greseli in moda pe care le facem fara sa ne dam seama de ele sau pur si simplu pentru ca ne asumam greseala, pe tiparul "nu poate sa fie chiar atat de rau...". Lucrurile nu stau chiar asa, pentru ca ceea ce vedem noi in oglinda nu se reflecta la fel de bine si in realitate.
Haideti sa vedem care sunt cele mai comune greseli pe care le putem face in materie de moda!

1. Sa alegi o masura nepotrivita

Fie ca e vorba de o pereche de pantaloni care e prea mica sau prea mare, fie ca vorbim despre pantofi sau bluze, o masura care nu iti vine ca o manusa nu e deloc flatanta pentru tine. Atunci cand probezi haine, ia intotdeauna doua masuri in cabina de proba.
Daca totusi tii neaparat sa-ti cumperi ceva care nu-ti vine cum trebuie, asigura-te ca ai un croitor de incredere care poate ajusta orice pentru tine.

2. Sa combini denimul cu... denim

Poate ca a existat un deceniu de aur in care puteai face un fashion statement defiland in blugi asortati cu o geaca de blugi. Perioada a trecut totusi, dar se pare ca la obicei mai e de lucrat.
In orice alta combinatie, o pereche de blugi poate face totul, la fel cum o geaca de blugi bine accesorizata poate aduce un plus de stil oricui. Combinatia dintre cele doua, insa, este cat se poate de banala si nu te pune deloc in evidenta, aratand mai mult ca o salopeta decat orice altceva.

3. Sa porti numai culori simple


Nu e nimic gresit in a purta culori simple, fara model sau textura.
Totusi, un sifonier plin de haine colorate intr-o singura culoare este extrem de plictisitor. Pentru un outfit interesant, mizeaza pe texturi si modele care mai de care mai diverse: buline, dungi, carouri. Vei fi placut surprinsa de rezultat!

 

Taguri: