Vezi care sunt obiectele de suflet ale Ralucai Lazarut de care nu s-ar desparti niciodata!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:20

Raluca Lazarut, prezentatoarea Stirilor Kanal D a deschis usa locuintei sale echipei Cancan TV si le-a aratat telespectatorilor colectia impresionanta de pantofi si haine.

Raluca Lazarut a prezentat in exclusivitate pentru Cancan TV si totodata telespectatorilor dressingul si pantofii pe care vedeta ii adora cel mai tare. Imi plac rochitele de toate felurile si cel mai mult imi place sa port tocuri. Vedeta kanal D nu a vrut sa dezvaluie care este pretul celei mai scumpe perechi de pantofi pe care si i-a achizitionat.  Imi plac mult bijuteriile si investesc, dar nu sa le arat ostentativ.
Iubitul meu imi face altfel de cadouri- comportamentale si spirituale. Imi face cadouri de cand ma stiu"


Prezentand o parte din locuinta sa, Raluca a marturisit si care este obiectul care ii este cel mai drag si anume un tablou primit de la parintii ei si pe care l-a pus in hol." E destul de haioasa povestea acestui tablou si ma face sa rad: parintii mei mi-au spus ca am fost conceputa sub acest tablou.
Asa ca oriunde m-as muta vreu sa iau cu mine tabloul asta." In bibilioteca Ralucai se gasesc inclusiv volume de poezii scrise de tatal ei: "Tatal meu are trei carti scoase pana acum. Sub cartile lui este volumul de poezii al bunicii mele. Deocamdata scriu pentru mine. Incerc sa tin toate eseurile si poeziile pentru mine"

La capitolul bucatrie, pentru Raluca este destul de simplu, fiind adepta unei diete sanatoase bazata pe peste, salate si tot soiul de seminte combinate.
Intrebata cum isi rezolva problemele legate de treburile administrative care mai apar din cand in cand, ca de exemplu schimbatul unui bec, prezentatoarea tv a spus ca iubitul ei, Bebe, se ocupa de aceste aspecte. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.