Vezi ce are de gand sa faca Alina Laufer pentru a-l determina pe fostul sot sa plateasca pensia alimentara integrala!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:44

Alina Laufer e la cutite cu fostul ei sot si are de gand sa rezolve totul in Instanta pentru a-l determina pe acesta sa plateasca pensia alimentara integrala. Si mai mult, are de gand sa duca aceasta lupta pe alt plan...

Pentru mine conteaza sa fie un om bun si acest lucru mi se infirma pe zi ce trece. Din moment ce avem o hotarare judecatoreasca in care s-a stabilit programul, eu niciodata nu am incalcat-o. Chiar ii inlesnesc legaturile personale cu fetita noastra, si astazi s-au vazut. Cand ne vedem, ne comportam civilizat.

Nu am primit niciun raspuns pentru ca nu livreaza suma. La un moment dat mi-a spus ca nu isi poate permite sa plateassca el gradinita.

Gradinita nu costa mai mult ca orice gradinita privata din Romania. Aproximativ 500 de euro. E o suma rezonabila avand in vedere calitatea educatiei pe care o primeste.

Daca la un moment dat eu nu am putut sa i-o dau pe fata pentru ca a fost racita, el a venit cu politia la usa. Daca eu nu primesc pensia alimentara ce pot sa fac?


Ma gandesc serios daca sa particip la urmatoarele alegeri parlamentare, putem face un proiect de lege foarte, foarte bun.


Fostul meu e cam greu de intretinut, sper sa o tina buzunarul."
, a mai completat Alina.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.