VEZI ce decizie au luat medicii in legatura cu liderul formatiei suie Paparude!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 oct 2020, 08:30

Liderul formatiei suie Paparude, Mihai Campineanu, a fost transferat de la Timisoara la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu" din Capitala.

Potrivit sursei citate, liderul trupei, adus in Bucuresti de la Spitalul Judetean Timisoara, "a fost preluat si predat in stare stabila".

Anterior, surse medicale din institutia din Timisoara au informat ca liderul formatiei suie Paparude urma sa fie transferat, vineri, cu un avion SMURD, la Bucuresti, starea sa fiind stabila.

Seful Unitatii de Primire a Urgentelor Timisoara, medicul Mihai Grecu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca liderul formatiei suie Paparude, Mihai Campineanu (42 de ani), care in noaptea de 19 spre 20 octombrie a suferit un infarct la finalul unui concert sustinut la Timisoara, urmeaza sa fie transferat

la un spital din Bucuresti.

"Facem toate pregatirile pentru a-l transfera pe pacient, astazi (vineri- n.r.), la Bucuresti, cu avionul SMURD", a declarat Mihai Grecu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Potrivit medicilor de la Spitalul Judetean Timisoara, acolo unde este internat Mihai

Campineanu, acesta se afla intr-o stare stabila si poate fi transferat in Capitala.

Liderul formatiei suie Paparude, Mihai Campineanu, a suferit un infarct miocardic la finalul unui concert sustinut la Timisoara, iar colegii de trupa, care au si sunat la 112, afirmau ca artistul le-a spus, dupa concert, ca are dureri puternice in zona pieptului, apoi s-a prabusit la pamant. in cadere, cantaretul s-a lovit la fata.

Mihai Campineanu a fost in coma indusa de medicamente, medicii spunand ca starea lui nu era "foarte incurajatoare", dar ca nu avea leziuni hemoragice cerebrale.

Dupa ce a iesit din coma indusa, a fost intubat din nou, deoarece nu putea respira singur.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.