Vezi cine joaca rolul de manager al Adelei Popescu si ce relatie speciala are cu artista!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:46

Pe langa cariera de actrita pe care o imbratiseaza in continuare, mai putin la Acasa TV, si mai mult in piesa de teatru ”Doi pe o banca”, alaturi de Mihai Bendeac, Adela Popescu isi continua si ascensiunea muzicala alaturi de trupa Dj Project.

Pe langa cariera de actrita pe care o imbratiseaza in continuare, mai putin la Acasa TV, si mai mult in piesa de teatru ”Doi pe o banca”, alaturi de Mihai Bendeac, Adela Popescu isi continua si ascensiunea muzicala alaturi de trupa Dj Project. Si o face cu mare succes!

Ceea ce nu se stie este faptul ca iubitul ei, Radu Valcan, este acum manager si sofer pentru frumoasa artista, asa cum fac in ultima perioada aproape toti partenerii de viata ai cantaretilor.
Radu isi insoteste iubita peste tot, chiar si in orasele mai indepartate. Trupa a carei membra este Adela a avut de curand un concert la Iasi, iar Radu nu a tinut cont de drumul lung pana acolo, ba mai mult a condus si s-a comportat ca un adevarat manager, avand grija ca iubitei sa nu-i lipseasca nimic si sa-si poata duce cu brio activitatea pana la capat.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.